Jakie drzwi antywłamaniowe do mieszkania najlepsze?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

18 czerwca 2014, 15:34

Zgadzam sie: good 0 bad

jesli chodzi o drzwi antywlamaniowe to skontaktuj sie z http://www.pogotowie-zamkowe-wroclaw.pl/monta z-zamkow.html i niech oni jeszcze dobiora ci odpowiedni zamek

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 czerwca 2014, 18:05

Dokładnie o tym mówię. Czy Wy nie umiecie sklecić zdania nie zaczynającego się od słów: jeśli chodzi o ...

Moderatorze pomocy!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 czerwca 2014, 20:53

Jest to po prostu "szablon" + "zmień 3 słowa" + "kopiuj/wklej". Co poradzić. Jak ktoś jest osobą inteligentną to nie zwróci uwagi na coś takiego.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 czerwca 2014, 19:52

Czy ja wiem czy ktoś nie zwróci uwagi? Skoro ktoś płaci to musi mieć z tego efekty, czyli ludzie dają się nabrać na to.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2014, 14:21

Przynajmniej się trochę pośmiać można :-)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

26 czerwca 2014, 19:58

Mnie akurat coś takiego nie śmieszy tylko raczej irytuje - szukasz solidnej rady a trafiasz na praktycznie nic nie wnoszące posty.
Z drugiej strony theme masz rację. Skoro coś takiego się pojawia, to jakoś musi się przekładać na zysk, ale i tak nie rozumiem jak...

Zgłoś | Cytuj | Link

26 czerwca 2014, 21:14

Ty jak widzę ogarniasz fora internetowe i wiesz z czym to się je. Jak wchodzi "Pani Krysia" która internet widziała 2x w życiu to da się nabrać i coś kupi. To jest właśnie żerowanie na ludzkiej krzywdzie lub raczej niewiedzy.

Zgłoś | Cytuj | Link

28 czerwca 2014, 12:59

Racja, trochę już na różnych forach czasu spędzałem, ale tam gdzie czas spędzałem, takie reklamy czy ten tym wypowiedzi od razu był kasowany. Brakuje tu dobrego admina/moda.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 czerwca 2014, 19:12

Co zrobisz - jakie forum taki admin ;) (bez urazy oczywiście). Im forum jest większe tym, może mieć więcej reklam i zatrudnić jakiegoś admina na stałe.
Porównaj nawet do muratora, gdzie mają gazety, robią jakieś wypady dla chłopaków, filmy kręcą - tam jest budżet na takie rzeczy a budnet jest mniejszym forum i nie ma tu tyle kasy na takie rzeczy.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2014, 08:56

my zdecydowaliśmy się na drzwi antywłamaniowe producenta http://witexsuperlock.pl/oferta/ przy wyborze wydawały się być jednymi z tych ,które faktycznie są solidne zrobione i trwałe, w dodatku były dobrze wykończone, a w ofercie była szeroka gama kolorystyczna, która dla nas, kobiet, ma ogromne znaczenie;)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 16 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 288

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >