Zdecydowałam się na drzwi drewniane do domu i zapłaciłam
1400,00 zł. To było jakieś 5 lat temu. Nie żałuję
zakupu - są solidne i dobrze wyglądają
|
| |
Reklamy Google | |
offline bud fachowiec
|
W zależności od gatunku drewna i kilku innych parametrów mogą być różne ceny. Najtańsze są drzwi sosnowe, nieco droższy jest dąb a najwięcej zapłacisz za drewno egzotyczne. Podsyłam link w którym znajdziesz ceny drzwi drewnianych |
| |
Reklamy Google | |
offline danfil praktykant
|
|
| |
offline Robert_Antczak doświadczony
|
|
| |
offline maaarek praktykant
|
To zależy jakie drzwi chcesz kupić czy wewnętrzne czy zewnętrzne. Ceny pierwszych to kilkaset złotych, zewnętrznych ok. 1000, a antywłamaniowe to już kilka tysięcy (wszystko zależy od firmy i miliona parametrów;)). Trzeba wybierać z głową i zastanowić się na czym nam naprawdę zależy - na bezpieczeństwie, wygladzie, izolacji cieplnej, tłumieniu hałasów etc. Ja mam w domu drzwi antywłamaniowe z pol-skone od kilku lat i z tego co pamiętam kosztowały ok. 2000 zł. Trochę zainwestowałem ale było warto. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: zadowolony z usług praktykant |
|
| |
offline MORDIMER inżynier
|
Prawie każdy producent drzwi wykonuje je również jako
drewniane. Proponuje skorzystać z oferty tych bardziej
znanych/renomowanych-większe szanse na bezproblemową
eksploatację. |
| |
offline DrzwiErbesp doświadczony
|
|
| |
Gość: radomiak praktykant |
Ja się przekonałem do drzwi drewnianych firmy Lizurej, także polecam. |
| |
Gość: dario praktykant |
według mnie warto zastanowić się nie tylko nad materiałem drzwi, ale również nad sposobem otwierania, słyszałem, że coraz większą popularnością cieszą się drzwi przesuwane, które zajmują mniej powierzchni, w szczególności polecane są do małych mieszkań, niestety mi osobiście nie podoba się ich cena, bo jak dla mnie są nieco za drogie |
|