Jakie drzwi drewniane

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

10 stycznia 2011, 13:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Zdecydowałam się na drzwi drewniane do domu i zapłaciłam 1400,00 zł. To było jakieś 5 lat temu. Nie żałuję zakupu - są solidne i dobrze wyglądają

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 stycznia 2011, 14:28

W zależności od gatunku drewna i kilku innych parametrów mogą być różne ceny. Najtańsze są drzwi sosnowe, nieco droższy jest dąb a najwięcej zapłacisz za drewno egzotyczne. Podsyłam link w którym znajdziesz ceny drzwi drewnianych

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

3 lutego 2011, 19:24

kolego jeśli chcesz kupić drzwi renomowanej firmy to licz się że za kompletną sztukę zapłacisz od 1500zł do 2500zł. Nie radzę kupować od podwórkowego stolarza.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 kwietnia 2011, 05:52

Witam,

można kupić taniej dobre drzwi. Porta w sztucznej okleinie to około 1.100 zł z montażem w naturalnej 500-600 zł więcej.
Moim zdaniem warto na nie zwrócić uwagę.

Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link

14 czerwca 2011, 09:55

To zależy jakie drzwi chcesz kupić czy wewnętrzne czy zewnętrzne. Ceny pierwszych to kilkaset złotych, zewnętrznych ok. 1000, a antywłamaniowe to już kilka tysięcy (wszystko zależy od firmy i miliona parametrów;)). Trzeba wybierać z głową i zastanowić się na czym nam naprawdę zależy - na bezpieczeństwie, wygladzie, izolacji cieplnej, tłumieniu hałasów etc. Ja mam w domu drzwi antywłamaniowe z pol-skone od kilku lat i z tego co pamiętam kosztowały ok. 2000 zł. Trochę zainwestowałem ale było warto.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 czerwca 2012, 14:32

polecam drzwi drewniane w zakładzie stolarskim Cichocki - www.stolarniacichocki.pl drzwi, podłogi, schody itd. na wymiar wedle życzenia klienta. pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

24 czerwca 2012, 20:25

Prawie każdy producent drzwi wykonuje je również jako drewniane. Proponuje skorzystać z oferty tych bardziej znanych/renomowanych-większe szanse na bezproblemową eksploatację.
Ceny są bardzo róże. Zależą np. od jakości, gatunku drewna, grubości, rozmiaru skrzydła. Przy zakupie warto zwrócić uwagę co wchodzi w skład zestawu, bo niektóre akcesoria są dość drogie.
Drzwi wewnętrzne:http://megastore.pl/0,6452,Drzwi.html?

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2012, 15:07

Jeżeli chodzi o drzwi drewniane do domu,to polecam Orion firmy Erbesp. Cenowo nie są drogie,ale jakości solidność na wysokim poziomie.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 marca 2013, 18:41

Ja się przekonałem do drzwi drewnianych firmy Lizurej, także polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lipca 2013, 10:24

według mnie warto zastanowić się nie tylko nad materiałem drzwi, ale również nad sposobem otwierania, słyszałem, że coraz większą popularnością cieszą się drzwi przesuwane, które zajmują mniej powierzchni, w szczególności polecane są do małych mieszkań, niestety mi osobiście nie podoba się ich cena, bo jak dla mnie są nieco za drogie

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 419

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >