Jakie drzwi drewniane

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

31 sierpnia 2015, 13:30

Zgadzam sie: good 0 bad

Mniejszy nie znaczy gorszy. Zawsze będzie obawa do takiego zakupu. Będąc na etapie wyboru drzwi podświadomie szukam czegoś znanego. Czegoś co mogę kupić w sklepie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 września 2015, 19:26

Ja kupowałam wszystkie drzwi do mieszkania zarówno wewnętrzne jak i zewnętrzne w Outlecie budowlanym http://hurtbud.com wszystkie były pełnowartościowe i jeszcze udało mi się otrzymać rabat.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 września 2015, 13:29

Ceny drzwi są wszędzie bardzo podobne. Taniej możesz kupić drzwi powystawowe. Czasami więksi dealerzy mogą zaproponować jakieś rabaty, ale głównie w przypadku zamawiania większej ilości. Często można ugrać parę oczek na montażu.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 października 2015, 01:13

sprawdz po prostu w sklepiej, ja zawsze tego typu sprzet kupuje w www.oknabrusy.pl swietnej jakosci i bardzo ladna oferta

Zgłoś | Cytuj | Link

16 października 2015, 11:24

Warto odwiedzić również naszą stronę KupujDrzwi.pl gdzie znajdziesz naprawdę szeroki wybór wysokiej klasy i jakości drzwi,a fachowa obsługa chętnie doradzi i pomoże.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 października 2015, 10:11

A czy masz już dopasowaną klamkę do swoich nowych drzwi? Bo jeżeli nie,to polecam zerknąć na KlamkiOutlet.pl gdzie wybór jest naprawdę szeroki a ceny niezwykle atrakcyjne.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 listopada 2015, 18:44

poleci ktoś dobrą firmę z drzwiami drewnianymi? póki co mam jedną na celowniku i jest to www.muszynscy.pl ale nie wiem jeszcze czy się na nich zdecyduję.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 grudnia 2015, 10:03

Skoro mowa o dobrych,solidnych drewnianych drzwiach,to warto moim zdaniem zwrócić uwagę na www.HurtOkien.pl gdzie możecie spotkać ich szeroki wybór oraz zawsze liczyć na pomoc miłej i fachowej obsługi.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2016, 11:54

od siebie polecam drutex bo mam od nich drzwi drewniane zewnętrzne – mieli duzy wybor kolorow, a także dobra renowe wśród moich znajomych, którzy zamawiali u nich i okna i drzwi

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2016, 15:45

Duży wybór drzwi jest w voxie i fajnie bo można kupić z montażem( wtedy jest taniej).

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 392

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >