Jakie drzwi drewniane

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9

23 listopada 2023, 14:54

Zgadzam sie: good 0 bad

Ciekawą alternatywą do drzwi drewnianych jest stolarka aluminiowa, zwłaszcza ta produkowana w systemach Schuco m.in. przez firmę CB Aluminium z Krakowa. Te rozwiązania są bardzo stabilne, dzięki czemu skrzydło może bez problemu osiągać wysokość nawet do 3 m. Poza tym do wyboru jest bardzo szeroka gama wzorów, kolorów i inteligentnego wyposażenia w postaci np. wbudowanej kamery 360 stopni, czytnika linii papilarnych czy wideodomofonu. Polecam zwłaszcza osobom planującym budowę inteligentnego domu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 listopada 2023, 23:29

Ja zainwestowałem w stalowe drzwi KMT Supertherm 90. Postawiłem na kolor Winchester. Wyglądają bardzo naturalnie, są solidne, trwałe, cicho i lekko się otwierają. Skrzydło i ościeżnica są wypełnione w 100% pianą pur. Jak do tego dodamy dodatkowe uszczelki to będziemy mogli swobodnie obniżyć koszty za ogrzewanie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 listopada 2023, 19:28

Jeśli szukasz miejsca gdzie dostaniesz rzeczowe porady odnośnie aranżacji i prowadzenia budowy to odwiedź witrynę http://www.e-projektydomow.pl/ Oni pomogą ci oszacować koszty budowy, przygotować się do formalności czy dowiedzieć jak prowadzić remont. Masa przydatnych rzeczy i w dodatku za darmo.

Zgłoś | Cytuj | Link

7 grudnia 2023, 22:30

ja polecam również drzwi stalowe od kmt, mam model supertherm i jestem bardzo zadowolony. Świetnie trzymają ciepło w domu, to jest porządny i gruby model. Wyglądowo też super, żona jest zadowolona

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2023, 10:21

Ja też polecam drzwi stalowe. Drzwi drewniane wymagają częstej renowacji niestety. Mam też model supertherm 90 i jestem bardzo zadowolony. Drzwi świetnie trzymają ciepło i widać różnicę w rachunkach. Warto wspomnieć że mozna uzyskać dotację z programu Czyste powietrze

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 grudnia 2023, 16:42

Hej, jeśli interesują Cię drzwi podnoszono-przesuwne, to moim zdaniem warto rzucić okiem na https://www.gealan.de/pl/drzwi-podnosno-przes uwne/ Znalazłem tam nowoczesne rozwiązania, które mogą dodać elegancji i funkcjonalności Twojemu domowi. Wydaje mi się, że ich oferta jest dość innowacyjna. Sprawdź i daj znać, co sądzisz

Zgłoś | Cytuj | Link

14 lutego 2024, 10:41

Jeśli chodzi o drzwi drewniane, to tutaj są nawet na wymiar - https://brylskidrzwi.pl/wszystkie-linie-drzwi /drzwi-wewnetrzne-na-wymiar/ :)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2024, 09:12

Na pewno wybór stolarki okiennej i drzwiowej to nie jest proste zadanie. Jeśli chcecie podjąć przemyślaną decyzję i skonsultować sie ze specjalistami to jak najbardziej warto zapoznać sie z ofertą WikDoor. Posiadają w ofercie drzwi limanowa od najlepszych producentów, co pozwala na dopasowanie ich do konkretnych potrzeb i budżetu. Ich szeroki wybór wysokiej jakości produktów oraz profesjonalne doradztwo zapewniają pewność, że wybierasz najlepszą opcję. No i zawsze też można ponegocjować co do ceny, do tego ustalając od razu wszystkie terminy realizacji zamówień oraz montażu.

Zgłoś | Cytuj | Link

23 maja 2024, 09:40

flomax 0.4

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 9 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  7 8 9

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19418 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 174

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >