Jakie drzwi zewnętrzne?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 35 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

9 marca 2016, 10:47

Zgadzam sie: good 0 bad

A wybraliście juz klamki do swoich nowych drzwi? Jeżeli nie to warto sprawdzić na www.KlamkiOutlet.pl mamy teraz fajne rabaty i promocje na wiele modeli :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 marca 2016, 13:55

Użytkownik Gość: mobil napisał: Czy jakaś firma oferuje drzwi wejściowe z alarmem?
Alarm najlepiej założyć we własnym zakresie, przystosowany do domu. Część producentów, CAl, Delta, Wikęd mogą przy produkcji zamontować tzw. kontaktrony. Wtedy pozostają one ukryte w drzwiach. Czyli czujniki otwarcia drzwi które podłącza się do alarmu. Atutem tego rozwiązania jest to, że nie musisz montować ich montować na ościeżnicy (gdzie są widoczne), albo ingerować w same drzwi.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 kwietnia 2016, 11:54

Co do klamek drzwiowych,to teraz na naszej stronie spotkacie nie tylko nowe wzory i szablony,ale również ciekawe rabaty,warto zerknąć na www.KlamkiOutlet.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2016, 14:47

Ja mam od firmy Drutex drzwi – bardzo dobra jakość drewna sosnowego. Chcielismy porządne drewniane drzwi, ale w miare normalnej cenie, wiec postawiliśmy na powszechnie znana firme;)

Zgłoś | Cytuj | Link

16 kwietnia 2016, 23:09

Jeśli chodzi o obiekty zabytkowe, o których tutaj już ktoś wspomniał, to warto rozważyć montaż okien stalowych. Tutaj http://www.interprodukt.pl/okna-stalowe/ jest oferta, z którą warto się zapoznać. Są tam bowiem dostępne okna zwykłe oraz przeciwpożarowe. Firma realizuje również indywidualne zamówienia klientów.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 kwietnia 2016, 19:32

Hiator - większych bredni nie słyszałem.
Czy widziałeś kiedykolwiek budynek wpisany do rejestru zabytków? Czy wiesz jakie tam mają być okna czy drzwi abyś polecał konkretne rozwiązanie?
Polecam najpierw zapoznać się z jakimś konserwatorem zabytków i porozmawiać z nim na temat choćby samej procedury montażu drzwi czy okien - nie wspomnę już o samym produkcie.
MUSI być to zrobione zgodnie ze sztuką z lat świetności danego budynku.

Zgłoś | Cytuj | Link
Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2016, 09:25

Wydaje mi się, że najlepiej jest kupić drzwi już z klamka i całym wyposażeniem...chociaż nie zawsze wszystko nam odpowiada. Nam udało kupić drzwi ze wszystkimi elementami ktore nam pasowały.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2016, 10:28

Niestety nie wszędzie sa już gotowe całe zestawy razem z klamką i na ten fakt musimy zwrócić uwagę,dlatego też nasza strona KlamkiOutlet.pl służy tutaj pomocą podczas ich wyboru.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2016, 14:27

Użytkownik mekkai napisał: Wydaje mi się, że najlepiej jest kupić drzwi już z
klamka i całym wyposażeniem...chociaż nie zawsze wszystko
nam odpowiada. Nam udało kupić drzwi ze wszystkimi
elementami ktore nam pasowały.

Mam podobne zdanie na ten temat. Biorąc pod uwagę, że część producentów używa dobrych dostawców, jak AXA, Wilka. Chociaż jak zauważył kolega wyżej, jeśli już kupujemy jakieś tańsze drzwi, albo nie jesteśmy pewni wkładek lub zamków - lepiej wziąć wymiary i dokupić je samemu. Ceny w takich sklepach jak wyżej są w na rozsądnym poziomie. A zawsze markowa wkładka daje lepsze poczucie bezpieczeństwa, niż chińszczyzna.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 35 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  11 12 13 14 15  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• drzwi antywłamaniowe Liczba postów: 34 Grupa: Montujemy o... Nie dziwię się. KMT to dobra marka. Sam na co dzień montuję drzwi m.in. tej firmy i wielu Klientów chwali sobie. Dla mnie zestawienie w ofercie drzwi z KMT wraz...
  • jakie drzwi wejściowe PORTA czy GERDA Liczba postów: 207 Grupa: Montujemy o... Zamontowanie dobrych jakościowo drzwi z KMT, Hormanna czy Wikędu nie wpłynie na niezwiększanie rachunków za ogrzewanie :). Tutaj jednak cena opału będzie grała....
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 514 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Termomodernizacja z dofinansowanie Liczba postów: 2 Grupa: Montujemy o... Każdy wie jakich czasów dożyliśmy, więc chcemy skorzystać z dofinansowań na termomodernizację już kilku letniego domu. Czy ktoś z was posiada namiar na firmy, k...
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 19 Grupa: Montujemy o... Szukam firmy z branży rolety okienne Poznań. Dokładniej to chodzi mi o rolety rzymskie i moskitiery. Jak na razie wyszukałam w Internecie firmę Rolo-Styl. Więce...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19393 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 294

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >