Ja bym polecał biuro firmy Solo przy ul. Przemysłowej w Rzeszowie. Robię z nimi interesy już od kilku lat (chodzi o zamówienia hurtowe). Mają elastyczne podejście, można się z nimi dogadać. Drzwi mają od renomowanych marek, typu Porta, czy Gerda, także raczej oferta dla bardziej wymagających klientów. Na stronie www.grupasolo.pl pojawiła się informacja że będą otwierać od 1 kwietnia nowy salon sprzedaży, ponoć jeszcze nowocześniejszy.
Stron: 35 ▾ ◂◂ ◂ 12 13 14 15 16 ▸ ▸▸
Gość: olo67 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline KlamkiOutlet.pl majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Marcis praktykant |
Jestem świeżo po zakupie nowych drzwi i przeczytałem sporo artykułów na ten temat – jak kupić drzwi, na co zwracać uwagę. Myślę, że każdy taką wiedzę musi dopasować do swoich osobistych wymagań. Mi zależało na bezpieczeństwie i odpowiednim wyglądzie. Miałem także swój budżet. Wypadło na drzwi firmy drutex, które mają bardzo dobry stosunek ceny do jakości. |
| |
offline KlamkiOutlet.pl majster
|
|
| |
offline SilownieZewnetrzne.net praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: tolkin praktykant |
|
| |
offline HurtOkien.pl majster
|
|
| |
Gość: orek praktykant |
To są takie drzwi z wyższej półki, ale moim zdaniem właśnie świetne do domów jednorodzinnych: http://www.westo.pl/drzwi-wejsciowe-do-domu a> |
| |
Gość: sdfsd praktykant |
Jest bardzo dobrze zaopatrzony salon centrum stolarki budowlanej w Pruszkowie. Jestem u nich dość regularnie. Ostatnio zamawiałem właśnie drzwi wewnętrzne. Mają dobre stawki, bo skupują bez pośredników. Na stronie grupasolo.pl są fajnie, przejrzyście opisane konkretne modele drzwi. Myśmy się z żoną zdecydowali na Pol-Skone. Bardzo nam podpasowała estetyka. |
| |
offline maja83 inżynier
|
O drzwi zewnętrzne szczególnie trzeba zadbać. Tym bardziej, że to one zabezpieczają naszą własność, a na dodatek są wystawione na działanie niekorzystnych warunków takich jak np. deszcze czy promienie słoneczne. Dlatego na tych drzwiach nie ma co oszczędzać. Należy zwrócić uwagę na parametry takie jak dźwiękochłonność, antywłamaniowość, estetykę. Do tego ważnym elementem jest współczynnik izolacji termicznej. Ze swojej strony uważam, że warto zwrócić uwagę na drzwi zewnętrzne STOLPAW. Tutaj http://www.stolpaw.com.pl/drzwi-zewnetrzne można dowiedzieć się o nich więcej. |
|
Stron: 35 ▾ ◂◂ ◂ 12 13 14 15 16 ▸ ▸▸