Jakie drzwi zewnętrzne?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 35 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  27 28 29 30 31  ▸  ▸▸

24 października 2021, 15:54

Zgadzam sie: good 0 bad

No dobra a na taras to jakie mi drzwi polecacie? Chyba wybiorę przesuwne bo one jednak są praktyczniejsze niż te inne. Ta https://www.internorm.com/pl-pl/produkty/drzw i-tarasowe oferta na nie całkiem dobrze wygląda. MOże ją bym wybrał? Znacie tego producenta?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 października 2021, 15:23

KMT jak najbardziej. Dobra firma z dobrą renomą na rynku. Moim zdaniem z firmami typu Wikęd czy Mar-Tom super się uzupełniają. Każda firma ma coś ciekawego. Mar-Tom ma niższą cenę ale mniejsze wyposażenie. Wikęd ma super ościeżnicę Termo i masę dodatków. KMT choć podobne wzornictwem odróżnia się głębokim tłoczeniem blachy. Można by tak długo wymieniać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

30 stycznia 2022, 16:22

polecam drzwi z kmt. mają sporo modeli drzwi zewnętrznych ja polecam passive 75. mają bardzo dobrą izolację termiczną i spełniają warunki programu czyste powietrze. jest też duży wybór kolorów i wzorów. Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

3 lutego 2022, 08:18

Zerknij sobie na ofertę POL-SKONE - https://www.pol-skone.pl/ - mają i drzwi zewnętrzne i przy okazji wewnętrzne - wszystko nowoczesne i solidne, cenowo całkiem przyzwoicie i nie trzeba u nich wieki czekać na realizację, bo teraz to różnie bywa i terminy czasem potrafią zwalić z nóg.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 lutego 2022, 08:58

Pol-Skone ma różne opinie w zewnętrznych. Plusem u nich jest na pewno cena i terminy. Wiadomo, zawsze można drożej i lepiej jakościowo - choćby CAL. Ale to wszystko zależy też od zasobności portfela i oczekiwań kupującego.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 lutego 2022, 19:04

ja szukałem na już firmy, która oferuję sprzedaż drzwi zewnętrznych i udało mi się taką firmę znaleźć. Firma PENDRAGON https://www.pendragon.pl/drzwi-do-domu/ zrobiła mi ekstra drzwi, które nie tylko nas chronią przed włamaniem ale też pięknie wyglądają.

Ten post był edytowany przez MaciejMac dnia: 13 lutego 2022, 19:05
Zgłoś | Cytuj | Link

14 lutego 2022, 12:00

Wydaje mi się, ze dobrym rozwiązaniem będą drzwi z Drutexa. Ja zakupiłem w sierpniu zeszłego roku drzwi pcv i jesteśmy z żoną zadowoleni, bo ciepło z domu nam nie ucieka. Poza tym ładnie sie prezentują.

Zgłoś | Cytuj | Link
Zgłoś | Cytuj | Link

20 lutego 2022, 18:03

Dla nas montażem takich drzwi zajęli się https://www.kolor-drzwi.pl/oferta/montaz-drzw i/ i warto zaznaczyć, iż na tym polu okazali się absolutnymi specjalistami. Jakość ich usług w pełni sprostała moim wymaganiom, przez co i Wam polecałbym sprawdzić, co mają w ofercie. Takie drzwi idealnie odnalazły się w naszym nowym domu.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 lutego 2022, 09:54

Delty obecnie nie mają jakiejś super reputacji na rynku. Jest sporo negatywnych opinii o nich. Jest też spora konkurencja w tym przedziale cenowym w stalówkach. Są Mar-Tomy, Wikędy, KMT ze znanych firm z dobrą opinią. Ciężko będzie Delcie się przebić przez to i odrobić straty.
Ja osobiście mam Delty w domu ale jako boczne wejście do kotłowni. Tam celowo kupiłem tzw. "cokolwiek" i działa ale na zewnętrze nie chciałbym ich.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 35 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  27 28 29 30 31  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 159

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >