U mnie się sprawdzają KMT Supertherm 90. Rewelacyjne i bardzo ciepłe drzwi, do tego dopracowane pod każdym względem. Fakt – 50% to dobry montaż, ale jednak umówmy się, że jak są kiepskie drzwi to i najbardziej doświadczony montażysta nie pomoże. Cudów nie ma. Dlatego lepiej kupić markowe drzwi. Ja tak zrobiłam i jestem zadowolona
Stron: 35 ▾ ◂◂ ◂ 28 29 30 31 32 ▸ ▸▸
Gość: Lisaa praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline theme fachowiec
|
Czy ja wiem czy lepiej kupić marketowe drzwi? Sporo drzwi w
marketach czy na portalach aukcyjnych niestety ale nie
spełnia obecnych norm związanych z przenikaniem ciepła i
współczynnikiem maksymalnie na poziomie 1,3. Jest cała
masa produktów z poprzednią normą 1,5 i ja osobiście nie
chciałbym w nowym domu podczas odbioru czy robienia
charakterystyki energetycznej dowiedzieć się, że muszę
wywalić nowo zakupione drzwi. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Tkoś praktykant |
Faktycznie, ja niestety przerabiałem na swojej budowie (na razie sso) niestety również kiepskich fachowców. Niedługo planuję kupić właśnie drzwi i zastanawiam się nad KMT. Podobają mi się po prostu te drzwi, uważam, że są dopracowane. Na szczęście mam już fachowca, który ma wiedzę i doświadczenie i wiem, że nie narobi mi problemów |
| |
Gość: jolyn praktykant |
Spory wybór zwykłych oraz antywłamaniowych drzwi zewnętrznych znajdziecie w ofercie firmy https://adams.bialystok.pl/drzwi/ z Białegostoku. Sam zakupiłem od nich nie tylko drzwi ale również okna do mojego domu. Z zakupu jestem bardzo zadowolony. Firma ta dostarcza solidne produkty w całkiem niezłych cenach. |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Eldon32 fachowiec
|
Szukając naprawdę porządnej stolarki okiennej dopasowanej pod swoje konkretne potrzeby, parametry, ale również rozsądny zakres cenowy to warto skontaktować się także z firmami mającymi doświadczenie w branży i tutaj przykład w przypadku Raszyna i Warszawy jest Anex Okna u których będziecie mogli liczyć zarówno na terminowość, fachowe wsparcie i co również ważne odpowiednio wykonany montaż. Dlatego koniecznie dajcie znać na co się ostatecznie w tym zakresie zdecydowaliście! |
| |
Gość: kronoss33 praktykant |
Świetne aluminiowe drzwi zewnętrzne zalazłem w firmie Kapica. Mają cały katalog standardowych modeli, ale można także stworzyć własne drzwi na bazie systemów Schuco. To bardzo ciekawe rozwiązania, które można wyposażyć w dowolne akcesoria, także te inteligentne, jak np. zdalna kontrola dostępu przez smartfon. Każdy znajdziecie tam coś dla siebie. |
| |
Konto usunięte praktykant |
Podstawowym kryterium wyboru klamki powinna być nie tylko kwestia stylu mieszkania i samych drzwi, ale przede wszystkim ich masywność. Im większe, cięższe i masywniejsze drzwi, tym większa powinna być klamka. Co sądzicie o klamkach do drzwi zewnętrznych, które znalazłam na tej stronie https://www.klamki-drzwiowe.pl/oferta/kategor ia/98/klamki-do-drzwi-zewnetrznych.html? |
| |
Gość: Boleslavv praktykant |
KMT Supertherm również polecam. Raz, że drzwi po prostu pięknie się prezentują i są dobrze wykonane to właśnie są proste w montażu, nie sprawiają kłopotów. Zależało mi na drzwiach bardzo dobrze izolowanych, jak również takich, które są ciche i zapewniają ciszę. to udało się osiągnąć |
| |
Gość: MarekCK praktykant |
|
|
Stron: 35 ▾ ◂◂ ◂ 28 29 30 31 32 ▸ ▸▸