Jakie drzwi zewnętrzne?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 35 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  28 29 30 31 32  ▸  ▸▸

28 lutego 2022, 18:42

Zgadzam sie: good 0 bad

U mnie się sprawdzają KMT Supertherm 90. Rewelacyjne i bardzo ciepłe drzwi, do tego dopracowane pod każdym względem. Fakt – 50% to dobry montaż, ale jednak umówmy się, że jak są kiepskie drzwi to i najbardziej doświadczony montażysta nie pomoże. Cudów nie ma. Dlatego lepiej kupić markowe drzwi. Ja tak zrobiłam i jestem zadowolona

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 marca 2022, 07:22

Czy ja wiem czy lepiej kupić marketowe drzwi? Sporo drzwi w marketach czy na portalach aukcyjnych niestety ale nie spełnia obecnych norm związanych z przenikaniem ciepła i współczynnikiem maksymalnie na poziomie 1,3. Jest cała masa produktów z poprzednią normą 1,5 i ja osobiście nie chciałbym w nowym domu podczas odbioru czy robienia charakterystyki energetycznej dowiedzieć się, że muszę wywalić nowo zakupione drzwi.
Co do montażu to fakt- nawet najlepsze drzwi za 10-15tyś można sprowadzić do poziomu półki jaka jest w markecie. Niewprawny montażysta niestety ale możne narobić sporo problemów. W/w marki jakie podałem niestety ale nie lubią partaczy. KMT, Wikęd czy Mar-Tom ze swoimi zasuwnicami niestety ale wymagają kogoś kto ma choćby gram oleju w głowie i pomyśli zanim zacznie drzwi montować.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 czerwca 2022, 10:17

Faktycznie, ja niestety przerabiałem na swojej budowie (na razie sso) niestety również kiepskich fachowców. Niedługo planuję kupić właśnie drzwi i zastanawiam się nad KMT. Podobają mi się po prostu te drzwi, uważam, że są dopracowane. Na szczęście mam już fachowca, który ma wiedzę i doświadczenie i wiem, że nie narobi mi problemów

Zgłoś | Cytuj | Link

19 czerwca 2022, 21:45

Spory wybór zwykłych oraz antywłamaniowych drzwi zewnętrznych znajdziecie w ofercie firmy https://adams.bialystok.pl/drzwi/ z Białegostoku. Sam zakupiłem od nich nie tylko drzwi ale również okna do mojego domu. Z zakupu jestem bardzo zadowolony. Firma ta dostarcza solidne produkty w całkiem niezłych cenach.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2022, 14:13

Odnośnie dużego wyboru drzwi i wykonywania montażu to sprawdź może Drawex bo oferta wygląda jak najbardziej obiecująco. Terminowo realizują swoje usług i obsługa na której wsparcie można liczyć.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 czerwca 2022, 20:39

Szukając naprawdę porządnej stolarki okiennej dopasowanej pod swoje konkretne potrzeby, parametry, ale również rozsądny zakres cenowy to warto skontaktować się także z firmami mającymi doświadczenie w branży i tutaj przykład w przypadku Raszyna i Warszawy jest Anex Okna u których będziecie mogli liczyć zarówno na terminowość, fachowe wsparcie i co również ważne odpowiednio wykonany montaż. Dlatego koniecznie dajcie znać na co się ostatecznie w tym zakresie zdecydowaliście!

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2022, 15:46

Świetne aluminiowe drzwi zewnętrzne zalazłem w firmie Kapica. Mają cały katalog standardowych modeli, ale można także stworzyć własne drzwi na bazie systemów Schuco. To bardzo ciekawe rozwiązania, które można wyposażyć w dowolne akcesoria, także te inteligentne, jak np. zdalna kontrola dostępu przez smartfon. Każdy znajdziecie tam coś dla siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lipca 2022, 18:39

Podstawowym kryterium wyboru klamki powinna być nie tylko kwestia stylu mieszkania i samych drzwi, ale przede wszystkim ich masywność. Im większe, cięższe i masywniejsze drzwi, tym większa powinna być klamka. Co sądzicie o klamkach do drzwi zewnętrznych, które znalazłam na tej stronie https://www.klamki-drzwiowe.pl/oferta/kategor ia/98/klamki-do-drzwi-zewnetrznych.html?

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2022, 12:53

KMT Supertherm również polecam. Raz, że drzwi po prostu pięknie się prezentują i są dobrze wykonane to właśnie są proste w montażu, nie sprawiają kłopotów. Zależało mi na drzwiach bardzo dobrze izolowanych, jak również takich, które są ciche i zapewniają ciszę. to udało się osiągnąć

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2022, 14:37

Użytkownik Gość: Boleslavv napisał: KMT Supertherm również polecam. Raz, że drzwi po prostu
pięknie się prezentują i są dobrze wykonane to właśnie
są proste w montażu, nie sprawiają kłopotów. Zależało
mi na drzwiach bardzo dobrze izolowanych, jak również
takich, które są ciche i zapewniają ciszę. to udało
się osiągnąć

To fakt, dobrze izolują. Jeśli chodzi o wygląd to jest sporo różnych modeli kolorystycznych więc myślę, że każdy znajdzie coś dla siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 35 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  28 29 30 31 32  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 247

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >