offline Mufka-Instalacje.pl majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline mickow69 inżynier
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline rukuk majster
|
|
| |
offline dorotka82 doświadczony
|
mnie długo zajęło znalezienie odpowiednich grzejników, bo mieszkam sama w domu po moich rodzicach. w końcu wymieniłam stare kaloryfery w salonie na nowe Kermi therm x-2 i jestem w trakcie ich testowania, bardzo mi się one podobają, bo wprowadzają trochę oddechu świeżości do starego stylu ^^ |
| |
Gość: Ertro praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline PieceMans_pl kierownik
|
|
| |
offline warzechus inżynier
|
|
| |
offline Ozzy fachowiec
|
W mieszkaniu w bloku warto kłaść ogrzewanie podłogowe? Mieszkanie znajduje się nad piwnicą, nieogrzewaną, bo ogrzewanie jest gazowe,i tak się zastanawiam, czy to nie byłby dobry pomysł... Zwłaszcza, że hydraulikmówi mi, że to dobry pomysł... ale wiadomo... on chce robotę :) |
| |
offline Kociol.net inżynier
|
|
| |
offline MariuszJab inżynier
|
|
|
Jakie grzejniki?
«
Powrót do grupy: Robimy instalację hydrauliczną i grzewczą
Ostatnio na forum
- Jaki wybrać kocioł? Liczba postów: 32 Grupa: Robimy inst... Jaki kocioł gazowy? Co polecacie dom 110 m2, dwie łazienki (w jednej wanna a w drugiej prysznic), kuchnia... Chciałabym żeby ciepła woda była dostępna non stop....
- gdzie ten tani węgiel? Liczba postów: 3 Grupa: Robimy inst... W przypadku kiedy szukasz solidnego dostawcy węgla? Rastar2 z Chorzowa https://rastar2.pl/oferta/hurtowa-sprzed az-wegla-cennik to rzetelna firma, która oferuje....
- jakie ogrzewanie ? Liczba postów: 794 Grupa: Robimy inst... Nie ma nic lepszego niż poczucie ciepła i komfortu w swoim własnym domu, zwłaszcza w chłodne dni. Dlatego też warto zainwestować w niezawodne i ekonomiczne rozw...
- Jakie szambo? Liczba postów: 58 Grupa: Robimy inst... Szukasz skutecznych rozwiązań do oczyszczania szamba lub przydomowej oczyszczalni. To jak najbardziej warto zapoznać się z marką Biofos Professional https://skl...
- problem Liczba postów: 2 Grupa: Robimy inst... Inwestując w hydrofor do studni abisyńskiej, warto pamiętać o sprawdzeniu, czy urządzenie spełnia wszystkie normy bezpieczeństwa i efektywności energetycznej. W...