Jakie konto w banku wybrać ?

« Powrót do grupy: Trudne tematy

26 września 2017, 17:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Witajcie! Piszę aby zapytać Was jakie konto bankowe polecacie , tak by były jak najmniejsze opłaty. Zastanawiam się nad kontem PKO BP za o zł myślicie że warto ? Czytałem o nich tutaj jakie konto w banku wybrać wydaje mi się bardzo sensowna ta oferta, jaki jeszcze bank polecacie ?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

4 czerwca 2018, 07:51

Generalnie oferty kont osobistych trzeba sprawdzać na bieżąco, ponieważ warunki często się zmieniają. Z tego co widziałam, to ofertę PKO można obejrzeć na totalmoney.pl, gdzie informacje są stale uaktualniane. Przy okazji można od razu porównać warunki z innymi bankami.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 kwietnia 2021, 20:44

Zanim zdecydujemy się na konto w banku to warto poszukać portalu, na którym możemy znaleźć oferty z wielu banków i tam je porównać :) Mi pomógł ten portal: https://konto-w-banku.pl/ :) Mają bardzo dużo ciekawych informacji ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

13 kwietnia 2021, 22:53

Zależy do jakich potrzeb to konto, ale ważny jest darmowy rachunek, żeby nie być stratnym

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2021, 21:08

Ofert kont bankowych mamy dosyć sporo ;) Warto korzystać z aktualnych zestawień poszczególnych banków i porównać. A potem wybrać taką ofertę, która będzie spełniała nasze oczekiwania.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 grudnia 2021, 10:22

Tu z pewnością się tego dowiesz: http://info24.cba.pl/wpisy-z-kategorii/pozycz ki-i-finanse

Zgłoś | Cytuj | Link

8 czerwca 2022, 13:46

Jak dla mnie najlepsze jest konto oszczędnościowe santander

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Szkolenia? Liczba postów: 109 Grupa: Trudne tema... Moje dziecko uczy się z korepetytorem ze szkoła matematyki dla dzieci Mathema . Każda lekcja wprowadza moje dziecko w świat nowych odkryć. Korepetytorzy dbają o...
  • Biuro rachunkowe- Gliwice Liczba postów: 47 Grupa: Trudne tema... Znalezienie wiarygodnego księgowego jest ważne dla skutecznego zarządzania sprawami finansowymi. W Gliwicach jest kilka biur rachunkowych, które są polecane: B...
  • Telewizja internetowa Liczba postów: 164 Grupa: Trudne tema... Lubię oglądać filmy online, ponieważ wybór jest naprawdę interesujący, a do tego można to zrobić bez reklam. Teraz często korzystam ze strony https://cineman.cc...
  • Z jakich firm kurierskich korzystacie? Liczba postów: 61 Grupa: Trudne tema... Urbee pomaga przedsiębiorcom w integracji platform dostawczych, takich jak Uber Eats, czy Bolt Food. To prosty sposób na lepsze zarządzanie zamówieniami, zwięks...
  • Akcesoria drogowe Liczba postów: 13 Grupa: Trudne tema... Niebezpieczny zakręt wymaga nie tylko odpowiednich znaków drogowych, ale również dodatkowych zabezpieczeń, takich jak bariery ochronne. Znaki ostrzegawcze powin...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19437 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 341

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >