Stron: 16 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kasiakk770 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: kryszka44 praktykant |
|
| |
offline julia_kk praktykant
|
|
| |
Gość: Kaśka09 praktykant |
Moim zdaniem wszystko zależy od tego co kto lubi i w jakim stylu jest pomieszczenie urządzone. W nasz jadalni panuje drewno, a to dlatego, że mam jeszcze po babci piękny stół z bukowego drewna, do którego to dobieramy pozostałe meble. Wczoraj znalazłam w Flori Meble idealne krzesła, no dosłownie jakby tworzyły jeden komplet. Piękne, dokładnie takich szukałam, tylko zmienią nam kolor tapicerki, już nie mogę się doczekać aby móc je ustawić przy tym naszym stole. |
| |
Reklamy Google | |
offline patiko fachowiec
|
|
| |
offline ignacyy91 inżynier
|
Moim zdaniem najlepiej kupić komplet mebli do jadalni, czyli stół i krzesła, a co do tego jakie, to już zależy od indywidualnych upodobań - mi najbardziej podobają się nowoczesne meble, o minimalistycznym stylu. Zerknijcie na te komplety stołów z krzesłami http://www.edinos.pl/meble/stoly/stoly-z-krze slami - są eleganckie i estetyczne, świetnie nadają się do nowocześniejszych wnętrz. |
| |
Gość: Wiola77 praktykant |
Jak stylowe to ja polecam Krzesła Poznań . Miałam duży dylemat ze względu na szeroki asortyment, ale nie żałuję bo krzesła są przepiękne a siedzenie na nich to czysta przyjemność. |
| |
offline JustynaPopieluch praktykant
|
Hej, ja za kilka miesięcy biorę ślub. Moi przyszli
teście kazali nam wybrać krzesła z tej strony bo chcą
nam dac jako prezent ślubny
https://archonhome.pl/kategoria/krzesla-do-kuchni-i-jadalni/
3230 |
| |
Gość: anetaD praktykant |
Musicie sie przede wszystkim zastanowić jaki chcecie styl, a dopiero potem dokonywać wyboru. Szczerze Ci powiem, że mi osobiście nieprzypadły do gustu, ale rzekomo o nim się nie rozmawia. Podpowiem, że nasze są drewniane z Meble Hot, gdzie kupiliśmy je wraz ze stołem i jesteśmy bardzo zadowoleni. Wspaniała jakość, możliwość zmiany koloru wybarwienia drewna i oczywiście tapicerki. Spróbuj, może przekonasz ich na inny sklep. |
|
Stron: 16 ▾ ◂◂ ◂ 8 9 10 11 12 ▸ ▸▸