Mnie bardzo podobają się takie krzesła do jadalnie, jakie umieściła tu GWARDIA, te w kolorze białym, kremowym lub ecri. Szkoda tylko, że takie nie są do końca praktyczne. Za to sama rozglądam się teraz za krzesłami barowymi, bo moja kuchnia ma ladę, przed, którym chcę postawić właśnie takie barowe krzesła:). Ciekawe widziałam na multizakupy.pl, kuszą mnie np. te http://multizakupy.pl/Hoker_Carino_Cofee.html. Chciałabym kupić dwa, a uważam, że takie coś może bardzo urozmaicić kuchnię:)
offline malezja praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline olga30 praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline MEBELKI11 praktykant
|
|
| |
|
|
| |
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline wolaki praktykant
|
|
| |
Gość: Zuzulka praktykant |
|
| |
offline Senpo doświadczony
|
|
| |
offline pitrek88 kierownik
|
|
| |
Gość: Ania323 praktykant |
Odnośnie krzeseł to proponuję rzucić okiem na takie krzesła. Od jakiegoś czasu je używam, kupiłam w sumie 12 sztuk. Krzesła są wygodne (nawet przy dłuższej rodzinnej imprezie, nie odczuwam żadnego dyskomfortu siedzenia). Prawdę powiedziawszy trzy sztuki są więcej używane od reszty, jednak zarówno w przypadku i tych bardziej używanych, jak i tych u używanych okazjonalnie nie można mieć zastrzeżeń co do jakości i solidności wykonania.Również rodzina i goście, którzy z nich korzystali twierdzili, że są bardzo wygodne. Co do samego producenta, to muszę stwierdzić, że jak na meble robione "pod klienta", a nie robione taśmowo i leżące na magazynie to w przypadku tej firmy czas oczekiwania na wykonanie krzeseł jest bardzo krótki, do tego błyskawiczna wysyłka. Sam towar bardzo dobrze zabezpieczony na czas transportu. |
|