Poniekąd tak,natomiast pytanie czy warto,bo moim zdaniem
lepiej jest dołożyć i kupić orygnalne,stylowe krzesła
jakie po prostu Ci sie spodobają,zamiast potem narzekać na
jakość tych z aukcji czy komisu. To właśnie jest
najczęstszy błąd podczas zakupów.
www.Belle-Amelie.pl
Stron: 16 ▾ ◂◂ ◂ 7 8 9 10 11 ▸ ▸▸
offline Belle-Amelie.pl majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Moska90 kierownik
|
Ja krzesła do jadalni planuję zamówić w sieci, głównie dlatego, ze nachodziłam się po tradycyjnych sklepach chyba już łącznie z kilkanaście godzin i nic ciekawego nie rzuciło mi się w oczy, za to w sieci jest tego cała masa i to w naprawdę korzystnych cenach. |
| |
Reklamy Google | |
offline Domartstyl_eu kierownik
|
|
| |
offline florimeble.pl doświadczony
|
Polecam krzesło Ludwik Kryształ, którego stelaż wykonano
z drewna bukowego, a tkaninowa tapicerka posiada
charakterystyczne kryształy. Cechą charakterystyczną
mebla są również przednie nogi, wykonane w stylu
ludwikowskim. |
| |
offline juhush doświadczony
|
Najbardziej podobają mi się stoły i krzesła tradycyjne, drewniane. Jedak chciałam coś zmienić w swoim domu i szukałam czegoś nowoczesnego. Przeszukałam różne artykuły aby zdobyć inspirację. Postanowiłam, że stół zostaje ten sam - drewniany. Natomiast krzesła wymieniliśmy na wykonane z drewna i ze szkła. Polecam przeczytać ten artykuł może kogoś to zainteresuje :) |
| |
Reklamy Google | |
offline paatryk190 inżynier
|
Wybierając meble do jadalni trzeba się kierować nie tylko względami praktycznymi, ale i estetycznymi - stół i krzesła powinny być jednocześnie wygodne i eleganckie, oraz tworzyć zgraną całość. Na http://www.edinos.pl/meble/krzesla-i-taborety /krzesla-drewniane mają trochę drewnianych krzeseł w różnej stylistyce i różnych kolorach. |
| |
offline ZuzaOl inżynier
|
Na pewno warto zajrzeć do sklepów internetowych, akurat stoły i krzesła można znaleźć tam naprawdę rewelacyjne, w świetnych cenach, a na pewno sam wybór jest dużo większy niż w większości salonów meblowych. |
| |
offline Doromiszak praktykant
|
|
| |
offline kronio praktykant
|
|
| |
Gość: HankaKlim praktykant |
Genialne krzesła ostatnio przeglądałam tu, https://www.decomania.pl/pl/c/Krzesla/4516 sama lubię takie nowoczesne rozwiązania w mieszkaniu, bo wydaje mi się, że takie meble sa raczej praktyczne, proste, ale nie tylko, bo czasami jeden element w nich już zmienia je całkowicie. |
|
Stron: 16 ▾ ◂◂ ◂ 7 8 9 10 11 ▸ ▸▸