Gość: Różyczka praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline MichalKanon doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline XxKlakierXx inżynier
|
|
| |
offline Doradca IKEA-Warszawa doświadczony
|
|
| |
offline bazyliszek inżynier
|
Rózyczkomam ten sam problem, dobre krzesło to komfort pracy, ale i zdrowie. Kiedy siedzimy przez 8 godzin w złej pozycji za parę lat możemy dorobić się zwyrodnienia kręgosłupa, a takie są nieodwracalne. Nasłuchałam się sporo takich "kazań' - mam mamę fizjoterapeutkę, która przez całe moje dzieciństwo powtarzała - prosto siedź. Ja długo wybierałam krzesło i w końcu kupiłam taki fotel gabinetowy, plecy juz nie bolą ;) |
| |
Reklamy Google | |
offline E-budujemy majster
|
|
| |
offline plastuś doświadczony
|
Moim zdaniem takie krzesło będzie wygodne. Zadba o wyprostowaną pozycję ciała. [url]http://www.mebeldik.com.pl/admin/inc/image.ph p?location=parent&pid=75&tid=1&xsize=225 |
| |
offline bazyliszek inżynier
|
|
| |
offline balbinka majster
|
|
| |
Gość: WojtekKK praktykant |
oj dobre krzesło to skarb :) ja mega długo szukałem dla siebie krzesła :/ chyba z rok sie bujałem po różnych sklepach :/ w efekcie od niechcenia kupiłem przez internet na stronie Ergo Expert i muszę powiedzieć, że warto było, bo jestem z niego bardzo zadowolony |
|
Jakie krzesła są najwygodniejsze?
«
Powrót do grupy: Porady i opinie
Ostatnio na forum
- Wspólna ściana i grzyb Liczba postów: 10 Grupa: Porady i op... cieza sprawa. ciekawe jak sie skonczyla... u nas wystarczylo wieksze grzanie w pomieszczeniu oraz pochlaniacze wilgoci https://www.pochlaniacz-wilgoci.pl/
- księgowość w małej firmie Liczba postów: 84 Grupa: Porady i op... A Berberis? Sami zauważycie, jaką to daje zmianę, ile przynosi. Mocna poprawa w krótkim czasie. Konsekwencje mogą być duże, ale pozytywne. Porządny system może....
- kamień dekoracyjny na ścianie Liczba postów: 34 Grupa: Porady i op... W ramach poszerzania świadomości ekologicznej firma wprowadziła do oferty dekoracyjne elementy do wnętrz, które są wytwarzane z recyklingowanych materiałów. Każ...
- projektant wnetrz warto? Liczba postów: 449 Grupa: Porady i op... Ja uważam, że warto korzystać z usług projektantów wnętrz. Od rozplanowania umeblowania itd. zależy nasz późniejszy komfort korzystania z domu/mieszkania, więc....
- Wycieraczki samochodowe - jakie? Liczba postów: 61 Grupa: Porady i op... Użytkownik andrzej89 napisał: Akurat jeżeli chodzi o wycieraczki samochodowe to ze swojej strony polecam zwrócić uwagę na producenta Dipp, który przygotował wer...