Jakie kupic szambo?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

15 maja 2015, 09:57

Zgadzam sie: good 0 bad

troche czytalam niedawno na temat szamba i chyba zdecydowałabytm się na ekologiczne http://oczyszczalnia.net/view_document/Szamba -ekologiczne_8 , zainteresowala mnie ta koncepcja, jest naturalna i przyjazna dla środowiska.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 lipca 2015, 18:23

Jeden z moich znajomych właśnie od EKO-BIO ma swoje szambo i jest zadowolony. Tak więc firma godna polecenia.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

14 lipca 2015, 09:17

mi generalnie wydawało się, że szambo jest stosunkowo problematyczną instalacją, ale odkąd czytam sobie co nieco o takich ekologicznych rozwiązania, np. na stronie ADAH to coraz bardziej się przekonuje

Zgłoś | Cytuj | Link

13 sierpnia 2015, 21:47

Uważam, że szambo betonowe jest najlepszym rozwiązaniem. Oczywiście musi być solidne. Nie warto kupować byle czego. Ja sam kupowałem w firmie, którą polecili mi znajomi tutaj jest do nich kontakt - szamba betonowe Sandomierz

Zgłoś | Cytuj | Link

7 września 2015, 09:18

jeśli mam być szczery to jeśli chodzi o szamba ekologiczne to zdecydowanie polecam Primeko, ja od nich mam i jest ok, brat kupował z jakiejś firmy to dostał podróbki niby i ciągle coś się psuje ..

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 grudnia 2015, 17:59

Z własnego doświadczenia polecam betonowe firmy http://lublin.bratbet.pl/, mam od 2 lat i nie uległo jeszcze żadnej awarii, nie unoszą się także zapachy :)

Zgłoś | Cytuj | Link

9 grudnia 2015, 09:00

Ile osób tyle opinii. Ja osobiście posiadam oczyszczalnie ekologiczną FANN ze złożem biologicznym. Jestem z takiego rozwiązania zadowolona. Całość instalacji zaprojektowała i wykonała firma "AREK". Naprawdę polecam. Oferują bardzo szeroki zakres rozwiązań, o bardzo różnych cenach. Słuchają klientów, ale zawsze starają się przedstawić różne rozwiązania. Firma godna polecenia http://www.czystawoda24.pl/.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 marca 2016, 11:32

ja mam szambo FTANK od firmy Frukko i jestem zadowolony. Jest wykonane z polietylentu i wygląda na bardzo solidne. Ich produkty mają gwarancję na 10 lat i spełniają wszelkie normy, a poza tym transport i dostawa były gratis.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 lipca 2016, 10:01

Ja także z doświadczenia mogę polecić szambo betonowe,solidne i wytrzymałe,nie ma mowy o wyciekach,najlepiej dwukomorowe. Szczegóły oraz fachową pomoc znajdziecie na www.Szambaatestowane.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

30 listopada 2016, 22:14

Ja mam szambo betonowe i jestem z niego zadowolony. Wybrałem trochę droższe i lepszego producenta bo chcę żeby było solidne przez lata. Trzeba wybierać takie o jak największej pojemności ale nie większej niż wóz asenizacyjny w najbliższej okolicy. A do wywozu wynajmuję firmę Gea-Nova.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3 4  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 574 Grupa: Technologie... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 372 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • agencja Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Dais - https://dais.pl/ to agencja marketingowa, która łączy doświadczenie w social mediach z efektywnymi strategiami performance marketingowymi. Dzięki analizo...
  • Wyposażenie magazynu Liczba postów: 1547 Grupa: Technologie... Potrzebujesz osprzętu do wózków widłowych, który ułatwi Twoją pracę? Zajrzyj do Mipromet. Znajdziesz tam liny stalowe, uchwyty do beczek, trawersy, czy nakładki...
  • wózki widłowe Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Zastanawiasz się nad zakupem przedłużek do wideł, uchwytów do beczek, trawersów, czy lin stalowych? Sprawdź ofertę Mipromet, która oferuje wysokiej jakości ospr...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 324

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >