Jakie meble?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 35 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18 19 20  ▸  ▸▸

4 grudnia 2015, 09:46

Zgadzam sie: good 0 bad

Pytanie ile wytrzyma taki stolik za 19zł,bo moim zdaniem to raczej papierowa sklejka z marketu niż coś naprawdę wartościowego i solidnego na lata,nie sądzicie? Z kolei do biura polecam fotel i krzesła tapicerowane,zobacz na Domartstyl.eu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 grudnia 2015, 22:45

Solidne meble w fajnych cenach można dostać u http://meble-wojcik.com/. Ja jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym salonie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 grudnia 2015, 12:52

Myślę,że nie tylko tam,bo teraz z okazji świątecznych promocji i rabatów,w sklepach internetowych znajdziemy wiele ciekawych kolekcji mebli w niższej cenie. Wystarczy poszukać:)

www.HaDwao.net

Zgłoś | Cytuj | Link

22 grudnia 2015, 16:42

ja nie kupuję mebli z marketu no może za wyjątkiem stolików:) Całą resztę czyli szafy czy meble kuchenne mam robione na zamówienie przez firmę www.siemieniako.pl Firma bardzo solidna sprawdzona przez znajomych którzy nam ich polecili, my również jesteśmy bardzo zadowoleni z kupionych od nich mebli.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 grudnia 2015, 17:16

Denerwuje mnie to skręcanie stolików z wiadomo jakiej sieciówki, dlatego ja również biorę na zamówienie od razu z montażem

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 stycznia 2016, 15:53

Tak jest zdecydowanie najłatwiej i dzięki temu nie mamy zszarpanych nerwów:) Zaglądaliście już na naszą stronę www.Domartstyl.eu ? Bo jeżeli nie to teraz warto to zrobić,mamy kilka nowych kolekcji tapicerowanych mebli:)

Zgłoś | Cytuj | Link

31 stycznia 2016, 20:36

moja firma zajmuje się wytwarzaniem mebli, znaleźliśmy dobrego dostawcę kołków drewnianych i drążków meblowych http://kolkidrewniane.pl/ teraz można coraz taniej samemu wyprodukować meble

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lutego 2016, 12:49

Jasne, minimalistyczne bloki są teraz modne. Często ludzie też robią podświetlane półki na taśemki ledowe

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2016, 13:18

Lakierowane meble mogą szybko się porysować i zniszczyć, bardzo trzeba przy nich uważać i dbać o nie. Ja polecałbym wziąć solidne meble z prawdziwego drewna najlepiej jasne brzozowe, bardzo dobrze prezentują się w dużych pomieszczeniach.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 lutego 2016, 17:24

Ja lubię styl vintage dlatego wybrałem meble w sklepie http://www.wzorywidze.pl/. Są bardzo solidne. Poza tym są jedyne w swoim rodzaju, na pewno nadadzą niepowtarzalny charakter wnętrzu.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 35 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  16 17 18 19 20  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 437

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >