Tapicerowane są super. Tylko nie najtańsze, bo od razu po pół roku, roku widać ślady znoszenia. Nie mówię, aby kupować wyłącznie to, co najdroższe, ale jak wszyscy wiemy z meblami jak z samochodem, markowe jednak mają swoje zalety. Ostatnio kupowałem trochę mebli, różnych w sklepie internetowym WM Wygodne Mieszkanie. Dostawa w zaplanowanym terminie. Meble bardzo fajne, dopracowane. Cenowo korzystnie, wiem, że można pewni znaleśź taniej, ale w moim przypadku zależało mi bardziej na jakości.
Stron: 35 ▾ ◂◂ ◂ 26 27 28 29 30 ▸ ▸▸
offline fikson kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
offline Paniklaudia majster
|
Mój brat lubi bawić się w takie cudeńka i od czasu do czasu przeprowadza renowację jakiegoś starego krzesła czy fotela. Ostatnio byłam na spacerze z córką i zajrzałyśmy na pobliski targ ze starociami. Znalazłam bardzo ładny stary taboret i kupiłam go za 20 zł. Siedzisko było już nieźle wyrobione wiec postanowiłam go oddać do renowacji do mojego brata. Kupiłam trochę gąbki i tkaniny tapicerskiej z tego sklepu www.magab.pl. |
| |
offline jan67 majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Domartstyl_eu kierownik
|
|
| |
offline Isiek fachowiec
|
Myśle,ze ludzie coraz bardziej doceniają tradycyjne
meble.Meblościanki nadal są na topie, ale coraz rzadziej
widzi się je w mieszkaniach niż meble osobno (
szczególnie jeśli ludzie mają przestrzeń) |
| |
offline martynikk11 praktykant
|
Hejka :) |
| |
offline macza doświadczony
|
Styl nowoczesny to bardzo pojemne określenie. Możesz doprecyzować? Jeśli chodzi o meble to masz na rynku meble stylizowane i masę innych typów. Ofert podobnych do tej https://antyki24.pl/pl/4-meble-stylowe po prostu nie brakuje, więc zadając pytanie warto być precyzyjnym. |
| |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
|
Stron: 35 ▾ ◂◂ ◂ 26 27 28 29 30 ▸ ▸▸