Jakie meble?

« Powrót do grupy: Najnowsze trendy

Stron: 35 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

15 lipca 2013, 12:48

Zgadzam sie: good 0 bad

Może któryś z naszych zestawów mebli przypadnie Wam do gustu,sprawdźcie na
www.Meble-Wojak.pl mamy szeroki wybór.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lipca 2013, 14:19

Mój znajomy zrobił sobie taką czerwoną, lakierowaną kuchnię - przepięknie to wygląda, ale ja bym się stresowała, jak bym miała takie meble, że coś poniszczę:)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lipca 2013, 17:18

A nie ma niestrawności w takiej czerwonej kuchni? ;)

Zgłoś | Cytuj | Link

30 lipca 2013, 08:12

Ja stale podtrzymuję moje zdanie o takich meblach, że są śliczne, ale może być widać na nim każdy kurz.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2013, 10:11

Ja osobiście wybieram meble od Studia Prostych Form. Zrobią wam na zamówienie co tylko chcecie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 sierpnia 2013, 10:09

Ja również uważam, że to co tworzy Studio Prostych Form, to bardzo dobry wybór. Sam korzystam z tych produktów i jestem zadowolony.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 września 2013, 06:15

Bardzo teraz modne są meble technorattanowe. Są one popularne zarówno w restauracjach, biurach hotelach jak i prywatnych mieszkaniach. Mój sąsiad ma nawet płot z tego materialu, jest wysoki i daje 100% prywatności. Jeżeli szukasz takich indywidualnych rozwiązań to koniecznie sprawdź stronę www.rattanart.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

9 września 2013, 07:58

O proszę, czyli technoratan jest w modzie:)

Zgłoś | Cytuj | Link

23 września 2013, 11:10

Ja do salonu to wybierałam kanapy w Agata meble, bo maja największy wybór sof Gali Collezione, na których moim zdaniem najwygodniej się siedzi i są wykonane z wysokiej jakości skóry. W sumie obejrzeliśmy kilkanaście kanap różnych producentów, ale tylko w tej nie było się do czego przyczepić.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 września 2013, 17:32

Ja chcę wymienić meble, marzą mi się białe w stylu angielskim.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 35 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Wieszaki na ręczniki Liczba postów: 18 Grupa: Najnowsze t... Ja tam specjalnie nie kombinuję. Wziąłem najzwyklejsze wieszaki z przyssawkami, bodaj 5 na jednym kiju. Jakiejś marki no-name, kompletnie nie pamiętam. To wszys...
  • Firanki, czy rolety? Liczba postów: 484 Grupa: Najnowsze t... Zamiast tego polecam taki kierunek - https://krakowrolety.pl/plisy-okienne-kr akow-do-kuchni-salonu-drzwi-tanie-na-wym iar.html I to będzie zdecydowanie lepsze ro...
  • Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
  • Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
  • Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 321

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >