Jakie meble biurowe wybrać, gdy pracuje się w domu?

« Powrót do artykułu: Jakie meble biurowe wybrać, gdy... | « Powrót do grupy: Wnętrza

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

17 lutego 2016, 11:41

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeśli chodzi o Evespace, to widzieliśmy to wszystko na żywo jak wygląda i trzeba przyznać ze meble biurowe są naprawde najwyższej jakości. Do tego wielki plus dla firmy za wzornictwo bo naprawde nawet najwiekszy maruda wybierze coś dla siebie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 czerwca 2016, 19:48

Dla mnie nie mozemy zapomnieć o takiej strefie odpoczynku http://www.everspace.pl/realizacje.html
A ta tutaj wyglada naprawde fajnie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 czerwca 2016, 08:25

Z całą pewnością do takiego domowego biura przyda się ładna,funkcjonalna i wygodna sofa jako miejsce w którym można na chwile odpocząć,usiać,nie sądzisz? Akurat tak się składa,ze na stronie www.MegaSofa.pl znajdziesz szeroki wybór i rozsądne ceny:)

Zgłoś | Cytuj | Link

1 lipca 2016, 14:46

Takie same, jak do biura w biurze :) Wygodne, ergonomiczne i funkcjonalne. Duży wybór takich mebli znajdziesz na http://jardwaw.pl, polecam zajrzeć :)

Zgłoś | Cytuj | Link

5 lipca 2016, 08:26

Meble biurowe to jedna sprawa i na pewno przyda się dobre,ergonomiczne biurko,bardziej skup się na fotelu obrotowym,które też musi być wygodne,odpowiednio wyprofilowane. Zobacz nasza kolekcję
http://kamilameble.pl/12-fotele-obrotowe

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 grudnia 2016, 08:50

Niedawno wymienialiśmy w mojej firmie meble biurowe. Zależało nam, aby idealnie komponowały się z przestrzenią, były funkcjonalne i komfortowe. Długo przeglądałem katalogi firm meblarskich, ale nic nie przypadło mi do gustu. Firma Lotar1 świetnie rozpoznała moje potrzeby i wykonała projekt terminowo i co ważne fachowo. Pracownicy zdecydowanie zauważyli zmiany w komforcie swojej pracy.

Ten post był edytowany przez mazgaj dnia: 16 grudnia 2016, 08:58
Zgłoś | Cytuj | Link

18 października 2017, 09:22

Myślę, że wygodny fotel to luksus na który każdy powinien sobie pozwolić. W domu nie ma nas komu zwrócić uwagi na to jak siedzimy, a postawa jest ważna dla kręgosłupa. Po drugie - biuro dostosowane do naszego wzrostu. Ja jestem dość niska, więc nie miałam problemu ze znalezieniem takiego dla siebie. Wybrałam jedno z tańszych w KJK, a służy mi trzy lata.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 listopada 2017, 09:42

Użytkownik marysi276312 napisał: Myślę, że wygodny fotel to luksus na który każdy powinien sobie pozwolić. W domu nie ma nas komu zwrócić uwagi
na to jak siedzimy, a postawa jest ważna dla kręgosłupa. Po drugie - biuro dostosowane do naszego wzrostu. Ja jestem
dość niska, więc nie miałam problemu ze znalezieniem takiego dla siebie. Wybrałam jedno z tańszych w KJK, a
służy mi trzy lata.

Gdzie kupiłaś ich meble? Zamawiałaś?

Zgłoś | Cytuj | Link

16 listopada 2017, 05:59

Jeżeli mowa o dobrze wykonane , solidne meble do biura to mogę polecić również GDMmeble.pl gdzie znajdziecie ich szeroki wybór oraz rozsądne ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 grudnia 2017, 10:13

Użytkownik aldonalesnika3338 napisał: Użytkownik marysi276312 napisał: Myślę, że wygodny fotel to luksus na który każdy powinien sobie pozwolić. W domu nie ma nas komu
zwrócić uwagi

na to jak siedzimy, a postawa jest ważna dla kręgosłupa. Po drugie - biuro dostosowane do naszego wzrostu. Ja
jestem

dość niska, więc nie miałam problemu ze znalezieniem takiego dla siebie. Wybrałam jedno z tańszych w KJK, a

służy mi trzy lata.

Gdzie kupiłaś ich meble? Zamawiałaś?

Ich meble znalazłam tutaj: http://kjk.com.pl/oferta/. Salony są tylko w Kielcach, więc zamówiłam przez formularz kontaktowy.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Komfortowa jadalnia w małym mieszkaniu Liczba postów: 17 Grupa: Wnętrza Szanowni Państwo, Dobrą alternatywą dla tynków dekoracyjnych, betonu architektonicznego, tapet czy kamieni są płytki klinkierowe. King Klinker https://kingklink...
  • Jaka powinna być nowoczesna łazienka? Liczba postów: 37 Grupa: Wnętrza Decydując się na współprace ze specjalistami nie marnujecie swojego czasu i pieniędzy. Jeżeli szukacie sprawdzonego producenta najróżniejszych kabin sanitarnych...
  • 3 proste kroki, które odmienią Twoją sypialnię Liczba postów: 24 Grupa: Wnętrza W celu osiągnięcia efektu wymarzonej sypialni warto skorzystać z pomocy biura architektonicznego www.project-art.pl[url] Dzięki doświadczeniu osób zajmujących....
  • Sprzątanie na miarę XXIw. Liczba postów: 116 Grupa: Wnętrza Dbanie o dom w sposób ekologiczny jest dużo łatwiejsze. Produkty Ludwik Ekologiczny to idealna odpowiedź na potrzeby współczesnych gospodarstw domowych. Skutecz...
  • Jak dobrać akcesoria do łazienki? Liczba postów: 253 Grupa: Wnętrza Pytanie co chce się osiągną, jak dla mnie taki dodatek może zmienić charakter całego wnętrza. Hitem są dla mnie akcesoria, które oferuje sklep lazienkaplus.pl i...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19469 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 801

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >