Jakie meble do małego pokoju?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

24 maja 2011, 15:41

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeżeli chodzi o meble wypoczynkowe, to na pewno wybrałabym coś w tym kolorze: http://www.arismebel.pl/pl/shop/cobe.html Może trochę złamać biel tych ram, a do tego reszta mebli może być w ciemniejszym kolorze, może dębowy?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 grudnia 2013, 18:41

Tanio można kupić dobre komody dla domu w http://www.brw.com.pl/komody/ . Jest to największa grupa meblarska w Polsce, a ceny mają bardzo atrakcyjne. Meble są również bardzo solidne i myślę, że warto wybrać się na zakupy do takiego właśnie sklepu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lipca 2014, 13:10

przede wszystkim drewniane. Jeśli mamy obrazy i pokój jest w takim klasycznym stylu to tylko lite drewno będzie dobrze wyglądac ;) popatrz sobie na ofertę krainy mebli drewnianych, mają ogrommnyyy wybór :) na pewno coś znajdziesz:)

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lipca 2014, 10:54

Białe meble też rozjaśnią nam i troszkę optycznie powiększą przestrzeń. I raczej postawiłabym też na jasne ściany, np. szare plus jedna w innym kolorze.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 lipca 2014, 17:55

Na pewno jakieś nieduże, może jakaś mała rogóweczka?

_________
http://sztukiwalkiblog.cba.pl/

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

8 grudnia 2014, 18:08

Mnie przypadł do gustu narożnik Pako z Agaty, ale nie wiem czy zdążę do świąt go zamówić. Niektóre są dostępne od ręki, to może na inny się zdecyduję.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 stycznia 2015, 12:59

Teraz Agaty daje 0% na raty, to bez przepłacania można fajne meble sobie u nich kupić.

Zgłoś | Cytuj | Link

12 stycznia 2015, 13:30

Ja ostatnio zrobiłem zakupy meblowe w http://www.dobremeble.net/. Szczególnie kanapy mi się u nich podobaja, urządziłem caly salon a nie wydalem fortuny

Zgłoś | Cytuj | Link

13 stycznia 2015, 14:00

Do małego pokoju postaw na jasny kolor mebli jak i dodatków,kolorów ścian bo wtedy pod względem wizualny powiększy to przestrzeń,polecam.

www.DoOzdabiania.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

3 marca 2015, 14:38

Jeżeli o narożniki chodzi to polecam nasze. Ciekawe modele w różnych kolorach.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
◂  1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• prezent dla narzeczonej Liczba postów: 82 Grupa: Wykańczamy... Wybór prezentu dla narzeczonej to często wyzwanie, zwłaszcza jeśli zależy na czymś wyjątkowym i symbolicznym. Biżuteria dobrze sprawdza się w takiej roli, bo łą...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19696 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 196

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >