Jakie meble do małego pokoju?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

18 maja 2009, 14:23

Zgadzam sie: good 0 bad

Jakie meble wybrać do pokoju , w którym na ścianach wisi dużo obrazów w białych ramach a do tego nie jest on duży? Jaki kolor byłby najlepszy?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2010, 12:02

Najlepiej wybrać jasne meble, żeby nie były przytłaczające. Radzę postawić na minimalizm i ograniczyć się tylko do niezbędnych np. komody, jakiejś półki, wąskiej szafki itp.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 lipca 2010, 15:59

Jeśli jest dużo obrazów to radzę ustawić tylko komody aby nie zastawiać zbytnio ścian. Kolorystycznie obstawiam jasne barwy np. jasną olchę.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 listopada 2010, 18:26

A czy komody nie będą właśnie zbyt przytłaczać pomieszczenia? Ja w moim pokoju, który również nie jest zbyt duży postawiłam na wiszące półki, przez co mam więcej przestrzeni. Moim zdaniem takie rozwiązanie jest świetne do małych pomieszczeń.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 stycznia 2011, 18:11

Do małego pokoju najlepiej wybrać takie meble, które go nie zagracą. Wydaje mi sie, że odpadają ciężkie i masywne komody, witryny itp. Najlepiej zainwestować w jakiś zgrabny moduł, np. coś takiego http://meblopol.net/index.php?d=one_prod&id_product=5896 Takie meble powinny pasować.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 stycznia 2011, 10:43

Jakaś mała komoda plus półki chyba dobrze by wyglądały i wcale nie musiałyby przytłaczać całego pokoju. Na pewno dobrze by wyglądały meble drewniane, buk, sosna? Możesz spojrzeć na esmebel tam są takie mebelki, komody - może coś Ci się spodoba.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 stycznia 2011, 15:25

Wiadomo że będziesz niektóre meble wybierał w zależności od potrzeb jednak istnieje wiele możliwości zakupu mebli które poprzesz swoją funkcjonalność pozwalają na nie zagracanie pokoju oraz dostarczą wymaganych rozwiązań. Sprawdź oferty sklepów meblowych i marketów budowlanych promocje

Zgłoś | Cytuj | Link

24 stycznia 2011, 14:01

Ja bym wybrał lekkie meble z mdf w jasnych pastelowych barwach. Ciemne kolory i ciężkie materiały będą przytłaczały w niewielkich wnętrzach.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 marca 2011, 20:42

Myślę, że ten pan mógłby pomóc:) www.mebledluzniewski.strefa.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

18 marca 2011, 10:53

To moje propozycje :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Sklep internetowy Liczba postów: 245 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19695 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 140

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >