offline ![]() gabon fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() gabon fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: KarolMasz praktykant |
|
| |
![]() Gość: kinga.kom praktykant |
Jest taka firma KDK Design, oni się zajmują urządzaniem i wyposażaniem wnętrz domów, mieszkań, biur itp. My zleciliśmy im właśnie zaprojektowanie wnętrza mieszkania i dobór mebli z ich oferty - współpracują z wieloma producentami. Widzieliśmy już wizualizacje i jestem pod wielkim wrażeniem, nie mogę się doczekać efektu finalnego :) A jak się cieszę, że sama nie muszę szukać mebli i dodatków... :) |
|
Jakie meble wybrać? Włoskie meble najwyższej jakości - nowa kolekcja.
«
Powrót do artykułu: Jakie meble wybrać? Włoskie meble... | «
Powrót do grupy: Wnętrza
Ostatnio na forum
- Jak nie tracić czasu na sprzątanie? Liczba postów: 230 Grupa: Wnętrza Jeśli szukacie dobrych jakościowo produktów czyszczących to polecam wam hurtownia środków czystości dla przemysłu To oferta od producenta i dostawcy wysokiej ja...
- Szybszy i łatwiejszy montaż podłogi zapewni wybór... Liczba postów: 3 Grupa: Wnętrza Użytkownik entsav napisał: From elegant LED fixtures and accent lighting to customizable mood lighting and spotlights, hiring allows you to tailor your setup to...
- Metaliczne akcenty dodają wnetrzu elegancji Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza From elegant LED fixtures and accent lighting to customizable mood lighting Equipment and spotlights, hiring allows you to tailor your setup to highlight archit...
- Metaliczne akcenty dodają wnetrzu elegancji Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza
- Metaliczne akcenty dodają wnetrzu elegancji Liczba postów: 1 Grupa: Wnętrza