Jakie meble wybrać? Włoskie meble najwyższej jakości - nowa kolekcja.

« Powrót do artykułu: Jakie meble wybrać? Włoskie meble... | « Powrót do grupy: Wnętrza

4 maja 2012, 14:04

Zgadzam sie: good 0 bad

Jeśli mowa o jakości to tylko meble włoskie. Wprawdzie koszty zakupu są dosyć wysokie, ale...to meble na lata. Kupujesz raz, a korzystasz naprawdę bardzo długo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 sierpnia 2012, 14:45

A... my zamówiliśmy sofę na http://www.wloskiemeble.pl/ To faktycznie włoskie meble. Wygląda na to, że naprawdę długo będzie z nich mogli korzystać. Oby ;-)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 sierpnia 2018, 13:00

Ja osobiście wolę meble z Kieleckiej Fabryki Mebli :) jakość jest również bardzo dobra, a cena konkurencyjna z tymi rynkowymi

Zgłoś | Cytuj | Link

2 września 2018, 17:31

Jest taka firma KDK Design, oni się zajmują urządzaniem i wyposażaniem wnętrz domów, mieszkań, biur itp. My zleciliśmy im właśnie zaprojektowanie wnętrza mieszkania i dobór mebli z ich oferty - współpracują z wieloma producentami. Widzieliśmy już wizualizacje i jestem pod wielkim wrażeniem, nie mogę się doczekać efektu finalnego :) A jak się cieszę, że sama nie muszę szukać mebli i dodatków... :)

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 293

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >