offline januszkk kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline majkale fachowiec
|
Czy mógłbyś dopasować do mieszkania coś w stylu retro?
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: bajgiel praktykant |
lepiej nie kierować się za wszelką cenę tym, co aktualnie jest na czasie. Przecież najważniejsze, żebyś czuł się komfortowo we własnym mieszkaniu. Jeśli musisz wymienić praktycznie wszystkie meble w salonie to odwiedź jakieś duże centra meblowe (MegaMeble, BRW itd.), gdzie będziesz miał mnóstwo kompletów do wyboru. Możesz też mieszać style, nikt przecież nie mówi, że wszystko musi być z jednej parafii :) Teraz zresztą możesz trafić na fajne promocje przed końcem roku. |
| |
Gość: Kristona praktykant |
No własnie, fajnie, że taki wątek powstał, Ja się przymiezam do produkcji mebli. Właśnie patrzę na sprzęt pomocny http://www.demagcranes.pl/cms/site/pl/lang/pl /page78140.html no i teraz pytanie czy będzie popyt |
| |
offline Decolab24.pl doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Ozzy fachowiec
|
|
| |
offline Kamilameble.pl fachowiec
|
|
| |
offline promykmeble doświadczony
|
|
| |
offline MeblezKrakowa_pl inżynier
|
|
| |
offline promykmeble doświadczony
|
|
|
Jakie meble wypoczynkowe są obecnie na czasie
«
Powrót do grupy: Najnowsze trendy
Ostatnio na forum
- Podłoga Liczba postów: 125 Grupa: Najnowsze t... Jaką podłogę wybrać przy dwóch dużych psach?
- Meble kuchenne Szczecin Liczba postów: 7 Grupa: Najnowsze t... Co sądzicie o meblach kuchennych pod wymiar?
- Temat zawodowy Liczba postów: 2 Grupa: Najnowsze t... Zmiana nie polega tylko na modyfikacjach strukturalnych czy procesowych. To również transformacja kultury organizacyjnej. Change Manager kształtuje wartości, no...
- Firanki, czy rolety? Liczba postów: 482 Grupa: Najnowsze t... Jeśli szukasz idealnych osłon na swoje okna, warto rozważyć możliwość wykonania firan i zasłon na wymiar. Firma firany Środa Wielkopolska specjalizuje się w szy...
- suszarki łazienkowe (do ręczników itp.) Liczba postów: 77 Grupa: Najnowsze t... Mam do usunięcia wiele śmieci po przeprowadzce – stare meble, kartony i inne rzeczy, które nie nadają się już do użytku. Myślę o wynajmie kontenera na śmieci w....