Jakie mieszkania są już dla nas za drogie?

« Powrót do artykułu: Jakie mieszkania są już dla... | « Powrót do grupy: Inwestycje

15 lipca 2015, 18:38

Zgadzam sie: good 0 bad

wszystko zalezy od metrazu, w sasiednich katowicom myslowicach czy gliwicah drozsze mieszkania jak 250 tys nie czekaja dlugo na nabywcow, mowa o mieszkaniach rzedem 70-75 m..tutaj sytuacja jest wrecz odwrotna, najlepiej zarezerwowac mieszkanie i dopiero zalatwiac formalnosci, taka sytuacja jest przynajmniej na Parku Chopina, na nowo powstajacym, Wisniowym Wzgorzu w Gliwicach, zapewne bedzie wygladalo to lub wyglada to juz podobnie

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 lipca 2015, 11:37

No i jak tu kupić mieszkanie mając 20 lat.. to niemożliwe

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

1 września 2015, 12:15

Czy drogie? Trzeba szukać. Proszę - http://www.yareal.pl/mokotowska-square Istnieją ładne osiedla na których mieszkania można kupić na bardzo dobrych warunkach, ale jednocześnie nie można wszystkiego wrzucać przecież do jednego worka.

Zgłoś | Cytuj | Link

4 września 2015, 15:33

Ja myślę, że mieszkanie, które ma co najmniej 50 metrów kwadratowych i jest ustawne, w większości przypadków spełni oczekiwania. Na przykład bardzo praktyczny układ mają mieszkania żyrardów – sami oceńcie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Przemyślane inwestycje kluczem do sukcesu Liczba postów: 8 Grupa: Inwestycje Każda inwestycja jest inwestycją tylko wtedy, gdy może generować dochód. Przemyśl więc swoje kroki, aby tysiąckrotnie zwiększyć swoje aktywa finansowe. Cokolwi...
  • Nowy Grabiszyn we Wrocławiu - zielone osiedle Liczba postów: 4 Grupa: Inwestycje Tradycyjne plany architektoniczne bywają trudne do zrozumienia dla osób, które nie mają doświadczenia w branży budowlanej. Rzut 3D eliminuje ten problem, pozwal...
  • Czy deweloperzy przygotowali wakacyjne promocje na... Liczba postów: 4 Grupa: Inwestycje Dobra sytuacja finansowa to klucz do niezależności i komfortowego życia. https://dziennikifadera.pl/ oferuje sprawdzone porady dotyczące oszczędzania, inwestowa...
  • Zakup mieszkania bez zagrożeń Liczba postów: 175 Grupa: Inwestycje Ja zdecydowałem się na nieruchomość za granicą i to była dobra opcja. Sporo w tym temacie pomogła mi firma https://mmt-schneider.com/ gdyby nie współpraca z nim...
  • Jaki leasing wybrać? Liczba postów: 48 Grupa: Inwestycje Jeżeli szukacie sprawdzonej firmy zajmującej się finansowaniem środków trwałych poprzez leasing, kredyt lub pożyczkę, to polecam Wam sprawdzić stronę, gdzie zna...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19516 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 242

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >