Gość: Femod praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline kerat majster
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: dzun praktykant |
|
| |
offline Wojciech doświadczony
|
Metal jest ok nie powiem ale za to cena jest dużo wyższa, jak przyjdzie wymurować płot i do tego jeszcze jakieś metalowe ogrodzenie wystawić to wyjdzie zdecydowanie więcej niż postawienie ogrodzenia z paneli które moim zdaniem wcale nie wygladają gorzej, a jeżeli chodzi o trwałość to zapewne postoja dłużej niż płot murowany, w końcu panele te są i cynkowane i malowane proszkowo. |
| |
Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: wojtekk praktykant |
Wszyscy tylko panele i panele. Nie powiem, są bardzo dobre,
sam mam z nich zrobiony tył działki i tam spełniają
swoje zadanie znakomicie. Są koloru zielonego i "znikają"
na tle trawy. Stoją już rok, zime przezyły i żadnych
oznak korozji nie widać. Do tego dorzuciłem robioną
podmurówke i jestem bardzo zadowolny. Sam wszystko
robiłem, dlatego sporo czasu zaoszczedziłem na
robociźnie, no ale 2 tygodnie bez wolnego popoludnia
mialem. |
| |
Gość praktykant |
dzień dobry |
| |
Gość praktykant |
|
| |
Gość praktykant |
|
| |
offline m_kwiecien fachowiec
|
|
|
Jakie nowoczesne ogrodzenie wybrać.
«
Powrót do grupy: Ogrodzenia i nawierzchnie
Ostatnio na forum
- Jakie ogrodzenie? Liczba postów: 31202 Grupa: Ogrodzenia... [quote=R-met.pl]Zgadzam się aczkolwiek nie mam pewności czy panele ogrodzeniowe są na tyle reprezentatywne aby zawsze umieszczać je na front, może lepszą opcją....
- jak wysoki płot? i z czego? Liczba postów: 4085 Grupa: Ogrodzenia... drewniany najlepszy
- Ogrodzenie ogrodka? Liczba postów: 402 Grupa: Ogrodzenia... No to może jakiś piękny mur Amsterdam bądź ogrodzenie Karo które też pozwoli Ci się fajnie odciąć od natrętnych sąsiadów którzy też lubią zaglądać na czyjeś pod...
- Projektowanie i wstępna wycena ogrodzenia Liczba postów: 135 Grupa: Ogrodzenia... Może sprawdzic jeszcze ogrodzenia od Pozbruk, znajdziesz u nich dość duży wybor modeli oraz sporo inspiracji jeżeli chodzi o ogrodzenia.
- Bezpieczne ogrodzenie dla zwierzaka Liczba postów: 50 Grupa: Ogrodzenia... Szukając solidnych rozwiązań zabezpieczających, warto zajrzeć do oferty producenta Genmacs https://genmacs.pl/. Specjalizują się w wygrodzeniach bezpieczeństwa....