Ja bardzo nie lubię tych wszystkich formalności dlatego chciałem, żeby przynajmniej trochę - pozwolenie, zgłoszenia, zrobiła za mnie firma budowlana. Udało mi się trafić na bardzo fajną i profesjonalną - DD Projekt z Krakowa i na szczęście bez problemu sie tym zajęli. W ogóle bardzo podobało mi się ich podejście do całej budowy. Wszystkie prace wykonywali pod nadzorem bardzo doświadczonego kierownika budowy i wszystko skończyli w terminie. Jak dla mnie budowa z taką ekipą to sama przyjemność.
![]() Gość: Mateusz_Kaliszewski praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Askorpdomy.pl majster
![]() |
Wystarczy wybrać odpowiednią firmę budowlaną która się
wszystkim zajmie, oraz pomoże i doradzi podczas wyboru
optymalnego projektu, dopasowanego do naszych potrzeb i
wymagań. Wtedy nie musimy się martwić iż pominiemy
jakiś ważny aspekt związany z budową. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Kiuiu89 praktykant |
|
| |
offline ![]() góral68 majster
![]() |
Ja podczas budowy domu korzystałem z pomocy firmy http://www.gut-bud.pl/ - moim zdaniem solidni fachowcy. |
| |
![]() Gość: karolbudi praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Piotr praktykant |
przy budowie domu istnieją formalności takie jak podpisana umowa na zbudowanie domu polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej lakierobejcy klei farb pap pianek gipsów betonów silikonów klei silikonowych dodatków do aranżacji wnętrz artykułów do glazury i terakoty i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
|