W mojej opinii jeżeli chodzi akurat o wybór dobrej jakości stolarki okiennej oraz drzwi to w Warszawie zdecydowanie mogę polecić Wam, żebyście zwrócili uwagę na ofertę przygotowaną przez firmę Anex Okna którzy mają w tym zakresie nie tylko wieloletnie doświadczenie, ale także bardzo dobre opinie ze strony klientów i do nich również sami należymy. Przede wszystkim cechuje ich duże doświadczenie, świetna organizacja i jednocześnie duże możliwości udanej współpracy. Mam nadzieję, że akurat na nich się nie zawiedziecie.
Jakie okna aby zapobiec zawilgoceniu mieszkania?
Ostatnio na forum
- dobre drzwi wewnętrzne Liczba postów: 117 Grupa: Montujemy o... Można szybciej i taniej - np. używając ościeżnicy nakładkowej i nowego pełnowymiarowego skrzydła. Można kupić jakieś no-name z płyty meblowej na allego ale więk...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 547 Grupa: Montujemy o... Aluhaus jak najbardziej na TAK. To samo Hormann. Szkoda tylko, że mało jest tam takich tańszych opcji. Mogliby coś pokombinować i dać chociaż po 1 serii tańszej...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 389 Grupa: Montujemy o... Wśród firm warto jest moim zdaniem zerknąć sobie na drzwi tej firmy: https://akustyczne.interdoor.pl/drzwi-ak ustyczne-wewnetrzne/drzwi-akustyczne-hot elowe/ Są....
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 516 Grupa: Montujemy o... Użytkownik Gość: Armando napisał: Ja mam aluminiowe drzwi zewnętrzne z Aluhaus i polecam. Dobra jakość, cena też ok. Zgodzę się. Aluhaus ma dobry stosunek ceny...
- jakie drzwi? Liczba postów: 640 Grupa: Montujemy o... W przypadku wyboru drzwi wewnętrznych, warto zastanowić się nad stylem, który najlepiej pasuje do aranżacji wnętrza. producent drzwi z drewna oferuje wiele opcj...