![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Jan Fachowy fachowiec
![]() |
Witam, |
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() ibiza_sunny doświadczony
![]() |
ja polecam okna dachowe FAKRO - jakością dorównują
VELUXowi, a poza tym ich specjalnością są okna dachowe.
Myślę, że watro byłoby przedyskutować kwestie wyboru
najwłaściwszych okien z konsultantem sprzedaży w jakimś
sklepie z oknami. Dla mnie firma, u której zaopatrywałam
się w okna doradziła właśnie okna FAKRO. |
| |
offline ![]() lukasz860910 kierownik
![]() ![]() ![]() |
pracuje po ludziach cały czas i prawie każdy wybiera na poddaszu VELUX albo FAKRO i mają problem które...okna tych firm są super dopracowane...miał bym problem tu... w oknach VELUX nie podoba mi się otwieranie u góry jak wysoko okno jest zamontowane ciężko sięgnąć za to FAKRO ma na dole klamkę i to przeważa szale i wybrał bym FAKRO... chodź wiem że VELUX są lepiej dopracowane (do pieszczone :) |
| |
![]() Gość praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: pracownicy_fakro praktykant |
|
| |
offline ![]() widar fachowiec
![]() |
Okna VELUX wyróżnia materiał z jakiego są wykonane. Jest to sosna pochodząca z lasów Syberii. W tamtych, zimnych rejonach, przyrost słoi drewna jest wolniejszy niż normalnie. Ponadto dla Ciebie jest wersja okna przeznaczona do pomieszczeń o podwyższonej wilgotności. Okno takie jest wykonane ze sklejki oraz oblane poliuretanem. |
|
Jakie okna dachowe do łazienki na poddaszu?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Drzwi zewnętrzne do mieszkania w bloku Liczba postów: 53 Grupa: Montujemy o... Sprawdźcie sobie stronę https://www.mirox.pl/okna-pcv , na której znajdziecie ofertę firmy MIROX, która jest producentem najróżniejszych okien oraz drzwi. Jeżel...
- okna pcv Liczba postów: 191 Grupa: Montujemy o... Czy zastanawialiście się także nad klamkami z zamkiem?
- Okna do domu Liczba postów: 66 Grupa: Montujemy o... Jeśli okna najwyższej jakości, to zdecydowanie Schuco Living MD z PVC. Rozwiązanie to doskonale sprawdza się w budownictwie energooszczędnym i pasywnym. Siedmio...
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 34 Grupa: Montujemy o... Haer - drzwi drewniane jako wejście do mieszkania w bloku to prawdziwa rzadkość. Teraz albo montuje się drzwi stalowe np. KMT, Wikęd, Mar-Tom albo montuje się d...
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 510 Grupa: Montujemy o... Szkoda, że program czyste powietrze został wstrzymany do końca marca. Wiele osób pyta o drzwi w tym programie. O ile drzwi są o tyle program jest zawieszony do....