Jakie okna drewniane??

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

30 marca 2012, 14:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Polecam firmę Stolmar Sp. z o.o. Mają oni bardzo dobrej jakości okna i są wielokrotnie sprawdzoną przeze mnie firmą. Zajrzyj na stronę www.stolmarokna.pl, a jestem pewien, że znajdziesz coś dla siebie!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 czerwca 2012, 18:27

o widzę, że wymieniliście sporo dobrych producentów i jak dokonać wyboru, które są najlepsze?? Mnie zaciekawiła oferta tej firmy http://www.oknawimarol.pl/ okna wyglądają na bardzo solidne. A może znacie tą firmę i coś o niej powiecie??

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 czerwca 2012, 20:36

Producentów okien bardzo dużo i ciężko się zdecydować. Najwięcej pozytywnych opinii słyszałem o Sokółce i Fakro(http://megastore.pl/0,6434,Okna.html).
Raczej te firmy polecali ludzie "z branży".

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2012, 15:06

Moim zdaniem ile firm oraz użytkowników na forum, tyle rożnych opinii na ten temat. Kierujmy się nie tylko ceną,ale także materiałem, to poniekąd wyznacznik solidności.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2012, 12:11

Polecam Pozbud. Sam mam ich okna. Jestem z wielkopolski , kupowałem u nich w siedzibie w Luboniu. Super obsługa, pełen profesjonalizm.Doradzili , troszkę mi nawet pomogli i zauważyli parę "gaf" architekta.
Jak na razie okna spisują się bez zarzutu. Z całą odpowiedzialnością polecam Pozbud.
Pytaj o ich profil 88 na drewnie egzotycznym , mają sprawdzony duży wybór materiałów o dobrych właściwościach.
Oczywiście wybór należy do Ciebie.
Pozdrawiam
Błażej J.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 sierpnia 2012, 17:14

Użytkownik Gość: drewno napisał: Polecam Pozbud. Sam
mam ich okna. Jestem z wielkopolski , kupowałem u nich w
siedzibie w Luboniu. Super obsługa, pełen
profesjonalizm.Doradzili , troszkę mi nawet pomogli i
zauważyli parę "gaf" architekta.

Jak na razie okna spisują się bez zarzutu. Z całą
odpowiedzialnością polecam Pozbud.

Pytaj o ich profil 88 na drewnie egzotycznym , mają
sprawdzony duży wybór materiałów o dobrych
właściwościach.

Pozdrawiam

Błażej J.
Użytkownik Gość: drewno napisał: Polecam Pozbud. Sam
mam ich okna. Jestem z wielkopolski , kupowałem u nich w
siedzibie w Luboniu. Super obsługa, pełen
profesjonalizm.Doradzili , troszkę mi nawet pomogli i
zauważyli parę "gaf" architekta.

Jak na razie okna spisują się bez zarzutu. Z całą
odpowiedzialnością polecam Pozbud.

Pytaj o ich profil 88 na drewnie egzotycznym , mają
sprawdzony duży wybór materiałów o dobrych
właściwościach.

Pozdrawiam

Błażej J.

uchowaj Boze od ich okien . Jakosc watpliwa , obsluga straszna wlasciwie zadna , radz se sam jak masz problem . NIE POLECAM

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2012, 20:03

A czy to prawda ,że Urzędowskiemu kończy się umowa najmu zakładu produkcyjnego w Ziębicach od Syndyka ?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 sierpnia 2012, 15:13

Nie będę nikogo przekonywał, że okna Sapor też są ok. Musicie to sami sprawdzić i sami ocenić, czy tak faktycznie jest. Ze swojej strony mogę powiedzieć, że są w porządku. Oczywiście polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lutego 2013, 18:47

Ja mam zamontowane okna drewniane z Glumatexu. Sprawują się bardzo dobrze. Jakość wykonania pierwsza klasa. W końcu firma na rynku istnieje dość długo i widać, że dbają o klienta.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 marca 2013, 14:21

te dobre opinie to żarty chyba jakieś? 2 miesiące opóźnienia, szef co nie odbiera telefonów, ale o pieniadze wywdzania. tylko monterzy ok, naprawiali okna co z produkcji wyszły z usterka, znają swój fach. Na wiosne będe reklamował jedno z okien bo juz przecieka.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 189

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >