Jakie okna drewniane??

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

30 marca 2012, 14:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Polecam firmę Stolmar Sp. z o.o. Mają oni bardzo dobrej jakości okna i są wielokrotnie sprawdzoną przeze mnie firmą. Zajrzyj na stronę www.stolmarokna.pl, a jestem pewien, że znajdziesz coś dla siebie!

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 czerwca 2012, 18:27

o widzę, że wymieniliście sporo dobrych producentów i jak dokonać wyboru, które są najlepsze?? Mnie zaciekawiła oferta tej firmy http://www.oknawimarol.pl/ okna wyglądają na bardzo solidne. A może znacie tą firmę i coś o niej powiecie??

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

24 czerwca 2012, 20:36

Producentów okien bardzo dużo i ciężko się zdecydować. Najwięcej pozytywnych opinii słyszałem o Sokółce i Fakro(http://megastore.pl/0,6434,Okna.html).
Raczej te firmy polecali ludzie "z branży".

Zgłoś | Cytuj | Link

2 lipca 2012, 15:06

Moim zdaniem ile firm oraz użytkowników na forum, tyle rożnych opinii na ten temat. Kierujmy się nie tylko ceną,ale także materiałem, to poniekąd wyznacznik solidności.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 lipca 2012, 12:11

Polecam Pozbud. Sam mam ich okna. Jestem z wielkopolski , kupowałem u nich w siedzibie w Luboniu. Super obsługa, pełen profesjonalizm.Doradzili , troszkę mi nawet pomogli i zauważyli parę "gaf" architekta.
Jak na razie okna spisują się bez zarzutu. Z całą odpowiedzialnością polecam Pozbud.
Pytaj o ich profil 88 na drewnie egzotycznym , mają sprawdzony duży wybór materiałów o dobrych właściwościach.
Oczywiście wybór należy do Ciebie.
Pozdrawiam
Błażej J.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 sierpnia 2012, 17:14

Użytkownik Gość: drewno napisał: Polecam Pozbud. Sam
mam ich okna. Jestem z wielkopolski , kupowałem u nich w
siedzibie w Luboniu. Super obsługa, pełen
profesjonalizm.Doradzili , troszkę mi nawet pomogli i
zauważyli parę "gaf" architekta.

Jak na razie okna spisują się bez zarzutu. Z całą
odpowiedzialnością polecam Pozbud.

Pytaj o ich profil 88 na drewnie egzotycznym , mają
sprawdzony duży wybór materiałów o dobrych
właściwościach.

Pozdrawiam

Błażej J.
Użytkownik Gość: drewno napisał: Polecam Pozbud. Sam
mam ich okna. Jestem z wielkopolski , kupowałem u nich w
siedzibie w Luboniu. Super obsługa, pełen
profesjonalizm.Doradzili , troszkę mi nawet pomogli i
zauważyli parę "gaf" architekta.

Jak na razie okna spisują się bez zarzutu. Z całą
odpowiedzialnością polecam Pozbud.

Pytaj o ich profil 88 na drewnie egzotycznym , mają
sprawdzony duży wybór materiałów o dobrych
właściwościach.

Pozdrawiam

Błażej J.

uchowaj Boze od ich okien . Jakosc watpliwa , obsluga straszna wlasciwie zadna , radz se sam jak masz problem . NIE POLECAM

Zgłoś | Cytuj | Link

8 sierpnia 2012, 20:03

A czy to prawda ,że Urzędowskiemu kończy się umowa najmu zakładu produkcyjnego w Ziębicach od Syndyka ?

Zgłoś | Cytuj | Link

20 sierpnia 2012, 15:13

Nie będę nikogo przekonywał, że okna Sapor też są ok. Musicie to sami sprawdzić i sami ocenić, czy tak faktycznie jest. Ze swojej strony mogę powiedzieć, że są w porządku. Oczywiście polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 lutego 2013, 18:47

Ja mam zamontowane okna drewniane z Glumatexu. Sprawują się bardzo dobrze. Jakość wykonania pierwsza klasa. W końcu firma na rynku istnieje dość długo i widać, że dbają o klienta.

Zgłoś | Cytuj | Link

29 marca 2013, 14:21

te dobre opinie to żarty chyba jakieś? 2 miesiące opóźnienia, szef co nie odbiera telefonów, ale o pieniadze wywdzania. tylko monterzy ok, naprawiali okna co z produkcji wyszły z usterka, znają swój fach. Na wiosne będe reklamował jedno z okien bo juz przecieka.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  9 10 11 12 13  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 496 Grupa: Montujemy o... Użytkownik Gość: Karol87 napisał: zdecydowanie drzwi stalowe! my mamy supertherm 90 i to była super zmiana. Drzwi bardzo dobrze trzymają ciepło i wyglądają supe...
  • Okna do domu Liczba postów: 62 Grupa: Montujemy o... Jeśli okna najwyższej jakości, to zdecydowanie Schuco Living MD z PVC. Rozwiązanie to doskonale sprawdza się w budownictwie energooszczędnym i pasywnym. Siedmio...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 525 Grupa: Montujemy o... Co sądzicie o firmie Shutters, czy ich okiennice wewnętrzne mogą zastąpić klasyczne zasłony w pomieszczeniach, gdzie zależy na minimalistycznym wyglądzie? Zasta...
  • Czy winda towarowa w firmie to dobry pomysł? Liczba postów: 4 Grupa: Montujemy o... Natomiast szukając firmy, która oferuje niezawodne windy i dźwigi, koniecznie sprawdź ofertę https://www.windy-raczkowski.pl/. Mają ogromne doświadczenie w inst...
  • Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 44 Grupa: Montujemy o... Sprzedawca okien odradził mi skrzydło otwierane (nie rozsuwane) większe niż 90cm. Robią max do 100cm,ale nie poleca bo jest ciężkie. U mnie będzie zwykle rozsuw...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19470 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 254

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >