Jakie okna drewniane??

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14 15 16  ▸  ▸▸

19 sierpnia 2014, 15:09

Zgadzam sie: good 0 bad

Sokółka jest chyba największym producentem okien drewnianych. Dla mnie okna drewniane oddają swój klimat. Ogólnie drewno to dla mnie domowe ciepło i przytulne wnętrza, także postawiłam na drewno w większości pomieszczeń. A że zamieszkuję górne piętro domu, łatwo było mi tego dokonać, poprzez lekkie odkrycie drewnianej konstrukcji dachu :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 sierpnia 2014, 16:35

U nas w domu są okna tej firmy http://www.stolplastik.pl/ i jesteśmy bardzo zadowoleni. Okna są bardzo dobrej jakości. Moim zdaniem warto u nich kupić.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 sierpnia 2014, 23:32

Zawsze podobały mi się okna drewniane. Nowoczesne okna drewniane oferuje firma Sokółka. Ja właśnie wybrałem ich okna ponieważ są one, wysokiej jakości oraz w dobrej cenie.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 września 2014, 12:38

Ja zdecydowałem się na okna z www.drzwiokna.wroclaw.pl/ i jestem bardzo zadowolony. Mają jakąś innowacyjną technikę robienia tych okien, teraz już nie pamiętam jaką. Naprawdę warte polecenia, bo dobrze wyciszają.

Zgłoś | Cytuj | Link

9 września 2014, 22:20

Ja okna mam z Drutex. Bardzo jestem zadowolony. W kolorze ciemny orzech, PCV ale do złudzenia przypominają drewno. Teraz się zastanawiam, czy pasują do nich białe drzwi wewnętrzne, takie:

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 września 2014, 14:30

Polecam w szczególności zwrócić tutaj uwagę na okna Geneo,to jakość i solidność na lata na której się nie zawiedziesz. Zobacz na www.Oknobyt.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 października 2014, 11:01

Te dwa elementy powinny ze sobą współgrać, dlaetgo najlepiej zamawiac i montować w jednym miejscu. Niekoniecznie musi być ten sam producent okien co drzwi, ale dobzre jak ogarnięty sprzedawca nam zasugeruje jakieś połączenia. U nas właśnie tak to się odbyło jak zamawialiśmy w famixie (http://famix.pl). Montaż też oni. Także jak ktoś z Waw i okolic, to mogę polecić.

Zgłoś | Cytuj | Link

22 listopada 2014, 19:45

Termoizolacyjna masa do likwidacji mostków termicznych i do docieplenia od wewnątrz na bazie aerogelu (najlepszy izolator na Świecie)

1 mm daje tyle ile 10 cm styropianu

do izolacji pomiędzy nadprożem a roletą i ciepłego montażu okien i drzwi

Idealna do budynków pasywnych i energooszczędnych .Podnosi termoizolacyjność o 30 % a dom nagrzewa się zimą zdecydowanie szybciej .Nadaje się jako ekrany za grzejnikami i kominkiem .Idealny do zimnych murów izolacji wykuszy werand jako izolacja pod ogrzewanie podłogowe, do izolacji pomieszczeń nad garażami i pod tarasami .Izoluje betonowe nadproża i filary Super jako docieplenie poddasza itp.

www.izolacje-docieplenia.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2014, 10:07

My u siebie zastosowaliśmy te http://sokolka.com.pl i muszę przyznać, że nasz dom wyróżnia się na tle innych.
Okna go dopełniły, a cały przeszklony salon wprowadza go w inny wymiar budownictwa.
Ludzie różnie reagują na takie rozwiązanie, ale ja nie chcę się cofać do epoki kamienia tylko iść z duchem czasu i mieś coś godnego naśladowania.
Dziwie się osobom co budują domy na wzór tych z przed 20 lat.

Ten post był edytowany przez mołoszxx dnia: 27 listopada 2014, 10:08
Zgłoś | Cytuj | Link

27 listopada 2014, 14:26

hej! u mnie też są okna ze http://stolplastik.pl/ i faktycznie nie można w tym przypadku narzekać na jakość. okna są prosto od producenta, więc jak człowiek nie wie do końca, co wybrać to ma fachowców na miejscu, którym może zadać pytanie

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  12 13 14 15 16  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 214

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >