Jakie okna drewniane??

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  14 15 16 17 18  ▸  ▸▸

11 lutego 2015, 10:43

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja mam plastikowe okna. Konieczny z Wrocławia, robi całkiem dobre, a do tego można skorzystać z montażu. W sumie ja tak zrobiłem i nie narzekam ;). Pozdrawiam.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lutego 2015, 10:51

według mnie dobre są i okna drewniane, i aluminiowe, we Wrocławiu w http://oknawroclaw.biz/ oferują różne rodzaje okien, ja zdecydowałam się ostatecznie na drewniane, bo mi najbardziej się podobały

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

18 lutego 2015, 10:58

Bardzo fajne okna drewniane ma firma villergran. Jedna z moich przyjaciółek takie ona ma, kupowała chyba w art-mar w lublinie. Okna się bardzo pięknie prezentują na tle domu jednorodzinnego. Drewno to jednak naturalny, piękny materiał do budowania.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2015, 11:01

Okna drewniane to niełatwy wybór. Jest bardzo dużo producentów w Polsce. Warto sprawdzić z jakich materiałów będą produkowane i jakie doświadczenie ma producent.
www.warszawa.pcv-okna.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2015, 08:35

Okna drewniane to fajna sprawa, mi również zawsze się podobały. Jednak zdecydowaliśmy się w końcu z żoną na PC, które imitują drewno i nie żałujemy decyzji ;) Nie dość, że nie trzeba o nie dbać aż tak jak o drewniane, to jeszcze były o wiele tańsze... ;) Druga sprawa, to to, że nie ważne jak super okna by się nie kupiło, jeśli nie będą odpowiednio zamontowane to nici z ich super parametrów. Więc warto również pod tym względem rozglądać się przed zakupem.. Sam korzystałem z usług firmy Omnicorp i jestem bardzo zadowolony. Podrzucam link gdyby ktoś był zainteresowany http://www.omnicorp.pl/ ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

5 maja 2015, 08:55

Kiedyś na http://www.amb.com.pl były najlepsze okna w okolicy wielkopolski i mazowieckiego. Nie wiem kto teraz wiedzie prym.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2015, 11:50

Jedna z moich znajomych ma drewniane okna drutexu już od jakiegoś czasu i mówi, że sprawują się bardzo przyzwoicie – nie dziwię się, marka znana od lat. Ja mam ich okna pcv i też nie narzekam.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 maja 2015, 07:14

Ja kupowałem okna w salonie okien i drzwi we Wrocławiu i też nie mogę narzekać na ich jakosć. Naprawdę się sprawują bardzo dobrze.

Zgłoś | Cytuj | Link

24 maja 2015, 21:37

ja mam okna od www.muszynscy.pl i musze przyznac, ze naprawde solidne są :) a o to mi chodzilo, bo dla mnie solidnosc to podstawa!

Zgłoś | Cytuj | Link

25 maja 2015, 08:53

Teraz właśnie drutex ma bardzo fajną linię okien pcw. Czytając specyfikację i porównując do innych producentów, drutex bardzo dobrze wypada.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  14 15 16 17 18  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 374

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >