Gość: staszek praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline m_kwiecien fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Adam342 praktykant |
Polecam firmę Bracia Nowaccy, mam od nich okna już ponad 6 lat i nic się z nimi nie dzieje, działają prawidłowo i są wykonane solidnie. Na stronie http://www.bracianowaccy.pl można zobaczyć jakie mają referencje. |
| |
Gość: Adamm praktykant |
Jeśli okna drewniane to mnie nasuwa się na myśl Urzędowski. Okna już z wyższej półki, a ceny niewygórowane. |
| |
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: DarekPoznań praktykant |
|
| |
Gość: Marecik praktykant |
|
| |
|
jak się spisują , tak że kosztują 2,5 raza tyle co
zwykłe okna bo sa to okna energooszczędne do zastosowań w
budynkach tej samej technologii. |
| |
Gość: askip praktykant |
Moge polecić firmę L.T.A.Maciejewscy posiadam od nich okana drewniane i jestem bardzo zadowolnona fachowa i staranne wykonanie. :lol: Jest to mała firma rodzinna ze stuletnim doświadczeniem i oczywiście ceny niższe niż oferują duże firmy.Polecam ich strona to www.l.t.a.maciejewscy.eu.interia.pl |
| |
Gość: Robi praktykant |
|
|
Jakie okna drewniane??
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Okna do domu Liczba postów: 63 Grupa: Montujemy o... Jeśli okna najwyższej jakości, to zdecydowanie Schuco Living MD z PVC. Rozwiązanie to doskonale sprawdza się w budownictwie energooszczędnym i pasywnym. Siedmio...
- Jak zabezpieczyć nowe drzwi zew. na czas budowy? Liczba postów: 27 Grupa: Montujemy o... Kolejność wykonywania prac budowalnych jest bardzo ważna. I nie tylko w przypadku drzwi ale ogółem podczas całej budowy domu. Zazwyczaj nie ma problemu przy mał...
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 500 Grupa: Montujemy o... Czy ja wiem czy się odchodzi od stalówek? Pewnie tak samo jak odchodzi się od ogrzewania gazowego, bo ktoś z Niemiec tak powiedział że teraz gaz jest bee. A jak...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 526 Grupa: Montujemy o... Hormann klasa sama w sobie ale opcji w konfiguratorze to jest niewiele przy tym co jest np. w Mar-Tomie czy Wikęd. Sama paleta kolorystyczna zmiata ich z plansz...
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 27 Grupa: Montujemy o... KMT do bardzo dobry trop. Mają sporo udanych serii drzwi. Alternatywnie coś z niższych półek Mar-Tomu do mieszkania w bloku. Do domu raczej bym odradzał ale na....