Jakie okna drewniane??

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

19 lutego 2010, 12:03

Zgadzam sie: good 0 bad

Użytkownik Anonymous napisał: Tak tylko komu ? :lol: Bo nikt nie widział kogoś co ma poczucie smaku i estetyki plus trochę kasy więcej aby miał te okienka :D Fasktem jest ,że to dobra oferta dla ludzi mających dużo skromnikejsze dochody .

nie ma sensu polemizować , dobrze że klienci dostrzegają pozytywy płynace z okien Urzędowski .

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 lutego 2010, 11:33

Polecam Okna Sokółki, bardzo wysokiej jakości , doskonałe wykonczenie , Okucia w oknach sa najlepsze z mozliwych . P.S Miła obsługa w Salonie firmowym w Gdańsku

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 lutego 2010, 01:18

Ale dno ludzie kto chce tanio te okna to je dostanie wystarczy w jednej lub drugie wpłacić zaliczkę .Co się dzieje w duzych firmach okiennych ???

Zgłoś | Cytuj | Link

3 kwietnia 2010, 17:02

bardzo dobr eokna i ekipy ma oknovid

Zgłoś | Cytuj | Link

11 kwietnia 2010, 22:54

Użytkownik Marecik napisał: Coraz częściej spotykam zię z ofertą firmy Pozbud zainteresowały mnie bardzo okna exterm drewnianoaluminiowe o grubości 88 mm i trzema szybami .Czy ktoś wie jak one się spisują ?
http://pozbud.pl/exterm.html/index.php
< br />
Zdecydowanie polecam okna URZĘDOWSKI szeroka rama szlachetny dąb , pakiet trzech szyb , kryte zawiasy oraz patenty niepowtarzalne w skali kraju . To naszym zdanie najlepsza obecnie propozycja

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

11 kwietnia 2010, 22:56

Użytkownik Robi napisał: A co powiecie na takie okna ?
http://www.stolarka.org.pl/

proponuje odwiedzieć

WWW.URZEDOWSKI.PL

to jest świetna marka

Zgłoś | Cytuj | Link

14 kwietnia 2010, 23:35

Użytkownik Anonymous napisał: Tak tylko komu ? :lol: Bo nikt nie widział kogoś co ma poczucie smaku i estetyki plus trochę kasy więcej aby miał te okienka :D Fasktem jest ,że to dobra oferta dla ludzi mających dużo skromnikejsze dochody .

dlatego proponuję nie oszczędzać i zdecydować się na okna Urzędowski

Zgłoś | Cytuj | Link

15 kwietnia 2010, 18:33

Jak bym miała kupić okna drewniane tej firmy to wolę kupić lepsze okna pcv

Zgłoś | Cytuj | Link

18 kwietnia 2010, 00:18

Użytkownik Anonymous napisał: Jak bym miała kupić okna drewniane tej firmy to wolę kupić lepsze okna pcv

brak znajomości tematu dobrych okien drewnianych powoduje pogorszenie samopoczucia :P

Zgłoś | Cytuj | Link

19 kwietnia 2010, 02:25

Użytkownik DarekPoznań napisał: Te drzwi Urzędowski mogłby zmienić straszna wiocha i bezguście okna zresztą tez przeciętne i te paskudne kolory może w Rumuni by się dobrze sprzedawały .Ja wybieram Oknoplast Kraków a drzwi braci kowalskich

Co Ty powiesz kolego, no to zobacz jaki piękny zgrzew zaserwował twój oknoplast:
http://w294.wrzuta.pl/obraz/6bhMosusbyw/oknoplast_platinium

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5 6  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 520

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >