Jakie okna drewniane??

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

20 kwietnia 2010, 11:58

Zgadzam sie: good 0 bad

Też miałem niedawno problem z zakupem okien drewnianych, ale przeglądając tematy na forum utwierdzam się w przekonaniu, że zrobiłem dobry zakup ; www.vidawo.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 kwietnia 2010, 10:50

Rany Julek! i powiedzcie mi czy to ma sens, taka licytacja, bez podania żadnych argumentów. Ludzie nie będą wchodzili pokolei na każdą z tych stron i sprawdzali, a na pewno będą chcieli sprawdzić. Nikt nie lubi być nabijany w butelkę.
Lepiej wziąć jakiś katalog, poczytać w internecie rankingi (ale te z danymi, a nie samymi nazwami) i można zacząć szukać.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

25 kwietnia 2010, 21:38

Ciekawa i słuszna myśli. Ale w panoramie firm niewiele się dowiem. A nie słyszałem o niczym innym.

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2010, 10:50

nie, nie chodziło mi o panoramę firm, ja mówię o "vipach stolarki". Tam masz zestawienie ze względu na oszczędność energii, parametry, rodzaje materiału. Wszystko pogrupowane w tabeli (a do mnie tabelki, z racji zamiłowania do matematyki, zawsze przemawiały!).

Zgłoś | Cytuj | Link

29 kwietnia 2010, 16:16

istnieje jeszcze w necie stronka, gdzie można znaleźć te tabelki?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

7 maja 2010, 15:54

Tu masz linka: http://www.infookno.pl/Laureaci_II_edycji_Programu_VIP_Najle psze_okna_i_drzwi, ale pewnie jest ich więcej. Trzeba tylko dobrze poszukać. Warto czasem sprawdzać i konfrontować z forami!

Zgłoś | Cytuj | Link

9 maja 2010, 20:01

dzięki za link. będę korzystać:)

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2010, 11:12

Ja polecam okna Firmy Robert Piasek jest to producent okien renomowanej marki ALUPLAST . Znajdziecie tu Państwo informacje o oferowanych produktach, możliwościach współpracy, jak i wykaz produktów oferowanych przez firmę. Firma robert Piasek Jest bezpośrednim dystrybutorem systemów dociepleń oraz materiałów sypkich. Obsługuje głównie wykonawców, pod wykonawców oraz deweloperów.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 maja 2010, 20:13

I właśnie dlatego są nie lubię takich "polecanek". "Polecam, polecam" - zero argumentów. Zero przekazu, zero skuteczności!

Zgłoś | Cytuj | Link

12 maja 2010, 00:19

Użytkownik juxtas napisał: I właśnie dlatego są nie lubię takich "polecanek". "Polecam, polecam" - zero argumentów. Zero przekazu, zero skuteczności!

ano skuteczność jest w formie przekazu , jednak generalizując odnosimy takie wrażnie . To nic szkodliwego społecznie , ze producent poleca swoje wyroby , dając tym smym mozliwośc wyboru / Szukajmy a znajdziecie

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 24 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 523

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >