Jakie okna wybrać?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 57 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  24 25 26 27 28  ▸  ▸▸

23 maja 2019, 09:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Drewno ma swój urok, ale okna wykonane z PVC są praktyczniejsze, co więcej są teraz dostępne w szerokiej gamie kolorów i tekstur, które do złudzenia przypominają różne gatunki drewna czy metalu. Bardzo ciekawe możliwości dają zwłaszcza okna Schuco LivIng, np. tu można sprawdzić różne opcje: https://www.matplast.pl/okna/pvc-schuco/livin g-82-md

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 maja 2019, 16:43

Ja wybrałem okna Schuco. Doskonale wygłuszają hałasy i zapewniają dobrą izolację cieplną. Okna w atrakcyjnej cenie zamówiłem z www.budtrans.com.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2019, 05:16

Polecano mi firmę Drutex, jeśli chodzi o stolarkę okienno-drzwiową. Jeszcze nie interesowałem się całą ofertą, ponieważ u mnie na to jest jeszcze troszkę czasu, ale mogę polecić Wam. Załatwienie wszystkiego w jednej firmie na pewno będzie wygodne. Widziałem też, że dodatkowo w swojej ofercie posiadają również rolety.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2019, 10:32

Dobrej klasy okna PCV są super. Moim zdaniem wytrzymają lata przy odpowiednim montażu oraz regulacji. Dokonując zakupu warto więc zadbać o dobry montaż okien. To podstawa

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2019, 10:35

To prawda, że okna z pcv są najlepsze. Przede wszystkim okna takie wyglądają estetyczni i maja dobre parametry izolacyjne. Bardzo dobre okna produkuje firma Ekoplast http://www.ekoplast-krakow.pl/produkty/okna/p restige. Mają kilka kolekcji okien więc można wybrać coś odpowiadającego naszym potrzebom. Ekoplast wykonuje okna solidne i bardzo estetyczne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 czerwca 2019, 21:19

Jak nie chcesz eksperymentować i kombinować to najlepiej postawić na sprawdzone już PCV. Wiadomo, może nie będą wykonana z drewna, lecz nadrobią szczelnością i solidnością konstrukcji. Co do producenta to może Drutex? Firma znana, z doświadczeniem. Do tego zadbaj o porządny montaż i będziesz zadowolony

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2019, 09:38

Moim zdaniem bardzo dobrym rozwiązaniem są okna PCV. Sam posiadam takie od firmy www.bros.poznan.pl. Dokładniej wybrałem okna o profilu 5-komorowym. Zapewniają bardzo dobrą izolację cieplną i akustyczną.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2019, 09:15

Dla mnie najlepszym wyborem są okna wykonane z drewna. Przemawia za tym ich wysoka jakość, ale i interesujący design, który sprawdzi się zarówno w starszych jak i nowoczesniejszych budynkach. Okna, które zamówiliśmy od http://www.wiktorczyk.com.pl/ okazały się w pełni spełniać te warunki, jesteśmy pod ogromnym wrażeniem!

Zgłoś | Cytuj | Link

12 czerwca 2019, 09:08

Mój wybór padł na okna zaoferowane przez http://stolarkakoszalin.pl/ . Traktuję to w pełni jako doskonały wybór! Oczywiście wybrałem PCV, które ostatnimi czasy jest najbardziej modne. Kolejna sprawa, oni podjęli się także montażu!

Zgłoś | Cytuj | Link

13 czerwca 2019, 09:35

Okna PCV to wybór godny dzisiejszych czasów. Zdobią one coraz większą ilość polskich domów! Na nas największe wrażenie zrobiły okna Drutex. Zamówilismy je od www.strefa-drzwi.pl Prezentują się kapitalnie!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 57 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  24 25 26 27 28  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 42 Grupa: Montujemy o... Jeśli system podnoszono-przesuwny, to w grę wchodzi tylko Schuco LivIngSlide. Skrzydła poruszają się lekko i niemal bezgłośnie, a system uszczelek zapewnia maks...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 515 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 379 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
  • drzwi antywłamaniowe Liczba postów: 34 Grupa: Montujemy o... Nie dziwię się. KMT to dobra marka. Sam na co dzień montuję drzwi m.in. tej firmy i wielu Klientów chwali sobie. Dla mnie zestawienie w ofercie drzwi z KMT wraz...
  • jakie drzwi wejściowe PORTA czy GERDA Liczba postów: 207 Grupa: Montujemy o... Zamontowanie dobrych jakościowo drzwi z KMT, Hormanna czy Wikędu nie wpłynie na niezwiększanie rachunków za ogrzewanie :). Tutaj jednak cena opału będzie grała....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19406 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 585

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >