Jakie okna wybrać?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 57 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  24 25 26 27 28  ▸  ▸▸

23 maja 2019, 09:47

Zgadzam sie: good 0 bad

Drewno ma swój urok, ale okna wykonane z PVC są praktyczniejsze, co więcej są teraz dostępne w szerokiej gamie kolorów i tekstur, które do złudzenia przypominają różne gatunki drewna czy metalu. Bardzo ciekawe możliwości dają zwłaszcza okna Schuco LivIng, np. tu można sprawdzić różne opcje: https://www.matplast.pl/okna/pvc-schuco/livin g-82-md

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 maja 2019, 16:43

Ja wybrałem okna Schuco. Doskonale wygłuszają hałasy i zapewniają dobrą izolację cieplną. Okna w atrakcyjnej cenie zamówiłem z www.budtrans.com.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 maja 2019, 05:16

Polecano mi firmę Drutex, jeśli chodzi o stolarkę okienno-drzwiową. Jeszcze nie interesowałem się całą ofertą, ponieważ u mnie na to jest jeszcze troszkę czasu, ale mogę polecić Wam. Załatwienie wszystkiego w jednej firmie na pewno będzie wygodne. Widziałem też, że dodatkowo w swojej ofercie posiadają również rolety.

Zgłoś | Cytuj | Link

30 maja 2019, 10:32

Dobrej klasy okna PCV są super. Moim zdaniem wytrzymają lata przy odpowiednim montażu oraz regulacji. Dokonując zakupu warto więc zadbać o dobry montaż okien. To podstawa

Zgłoś | Cytuj | Link

31 maja 2019, 10:35

To prawda, że okna z pcv są najlepsze. Przede wszystkim okna takie wyglądają estetyczni i maja dobre parametry izolacyjne. Bardzo dobre okna produkuje firma Ekoplast http://www.ekoplast-krakow.pl/produkty/okna/p restige. Mają kilka kolekcji okien więc można wybrać coś odpowiadającego naszym potrzebom. Ekoplast wykonuje okna solidne i bardzo estetyczne.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

2 czerwca 2019, 21:19

Jak nie chcesz eksperymentować i kombinować to najlepiej postawić na sprawdzone już PCV. Wiadomo, może nie będą wykonana z drewna, lecz nadrobią szczelnością i solidnością konstrukcji. Co do producenta to może Drutex? Firma znana, z doświadczeniem. Do tego zadbaj o porządny montaż i będziesz zadowolony

Zgłoś | Cytuj | Link

7 czerwca 2019, 09:38

Moim zdaniem bardzo dobrym rozwiązaniem są okna PCV. Sam posiadam takie od firmy www.bros.poznan.pl. Dokładniej wybrałem okna o profilu 5-komorowym. Zapewniają bardzo dobrą izolację cieplną i akustyczną.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 czerwca 2019, 09:15

Dla mnie najlepszym wyborem są okna wykonane z drewna. Przemawia za tym ich wysoka jakość, ale i interesujący design, który sprawdzi się zarówno w starszych jak i nowoczesniejszych budynkach. Okna, które zamówiliśmy od http://www.wiktorczyk.com.pl/ okazały się w pełni spełniać te warunki, jesteśmy pod ogromnym wrażeniem!

Zgłoś | Cytuj | Link

12 czerwca 2019, 09:08

Mój wybór padł na okna zaoferowane przez http://stolarkakoszalin.pl/ . Traktuję to w pełni jako doskonały wybór! Oczywiście wybrałem PCV, które ostatnimi czasy jest najbardziej modne. Kolejna sprawa, oni podjęli się także montażu!

Zgłoś | Cytuj | Link

13 czerwca 2019, 09:35

Okna PCV to wybór godny dzisiejszych czasów. Zdobią one coraz większą ilość polskich domów! Na nas największe wrażenie zrobiły okna Drutex. Zamówilismy je od www.strefa-drzwi.pl Prezentują się kapitalnie!

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 57 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  24 25 26 27 28  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 370

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >