Skoro interesują Was świetne okna PCV, to koniecznie w wolnej chwili, odwiedźcie w swojej okolicy salon firmy Drutex. Moim zdaniem znajdziecie tam świetną ofertę na okna PCV w bardzo dobrej cenie. To świetna firma, która wykonuje tego typu usługi bez problemu. Warto sprawdzić!
Stron: 57 ▾ ◂◂ ◂ 45 46 47 48 49 ▸ ▸▸
offline olek992 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: gambit praktykant |
Jeśli chodzi o okna PVC, to dla mnie absolutnym liderem jest Schuco. Stolarka w tych systemach jest wykonana z niebywałą precyzją, a poza tym są bardzo ciepłe i dobrze tłumią hałas z zewnątrz. Użytkuje je od kilku lat i jestem z nich bardzo zadowolony. Kupiłem je w Oknostylu z Jabłonnej koło Lublina. Mają bardzo profesjonalnych doradców, którzy doradzili mi konkretne rozwiązania i pomogli w doborze właściwych okien, więc polecam zarówno produkt, jak i firmę. |
| |
Reklamy Google | |
Gość: wokii praktykant |
|
| |
offline temperownik praktykant
|
Polecam salon okien i drzwi Budvar Centrum we Wrocławiu
przy ul. Czekoladowej 58A. |
Ten post był edytowany przez temperownik dnia: 9 stycznia 2023, 16:22 | |
| |
Gość: ala.kus praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: alek15 praktykant |
Moim zdaniem najlepsze są okna aluminiowe. Są bardzo eleganckie i nadają budynkowi nowoczesny wygląd, a poza tym pozwalają na tworzenie wielu ciekawych rozwiązań konstrukcyjnych. Jeśli chodzi o sprawdzonych producentów, mogę polecić firmę R&M Alufasady z Jędrzejowa w świętokrzyskim. Mają na swoim koncie dużo bardzo ciekawych realizacji, a przy tym stosują sprawdzone systemy Schuco, które są bardzo ciepłe i szczelne. |
| |
offline bartoszbelgrad majster
|
A ja mam pytanie do osób które mają żaluzje fasodowe u siebie w domu - jaki typ wybraliście profil C czy profil Z i dlaczego?https://bianex.pl/zaluzje-fasadowe/ |
Ten post był edytowany przez bartoszbelgrad dnia: 14 marca 2023, 14:18 | |
| |
Gość: paryski praktykant |
|
| |
Gość: ramires praktykant |
Zachęcam do wyboru aluminiowych okien i drzwi przesuwnych. Dają bardzo dużo możliwości aranżacyjnych, a do tego są ciepłe. Przekonuje mnie zwłaszcza stolarka w systemach Schuco, bo jest świetnie dopracowana. Może mieć ekstremalnie wąskie ramy, które w przypadku drzwi tarasowych są ukryte w ścianach, stropie i posadzce. Sam właśnie kupiłem całość ślusarki do domu w firmie R&M Alufasady z Jędrzejowa w świętokrzyskim, która jest renomowanym partnerem Schuco. Panoramiczne okna i drzwi efektownie podkreślają nowoczesną bryłę budynku, dzięki czemu prezentuje się jeszcze bardziej imponująco. |
| |
offline gabon fachowiec
|
Jak to widzicie - https://krakowrolety.pl/moskitiery-ramowe.htm
l ? |
|
Stron: 57 ▾ ◂◂ ◂ 45 46 47 48 49 ▸ ▸▸