Jakie okna wybrać?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 57 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

10 kwietnia 2015, 16:18

Zgadzam sie: good 0 bad

A jakie okna do średniej wielkości domu byscie polecili z tego sklepu www.artmar-lublin.pl ? koniecznie tylko z ich oferty, bo wiem, ze będę u nich robil zakup

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

15 kwietnia 2015, 21:02

jeżeli chodzi o moje doświadczenie to zdecydowanie polecam okna PCV - są na pewno tańsze i wbrew wszelkim pozorom - bardzo łatwe w utrzymaniu w czystości. A przy okazji muszę wspomnieć, że najlepiej kupować bezpośrednio u producenta, takiego jak Hsj Plus.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 kwietnia 2015, 18:46

Ja mam drutexy pcv i jestem bardzo zadowolony. To są okna na lata – praktyczne i niedrogie. Dodatkowo dobrze wypadają w testach.

Zgłoś | Cytuj | Link

19 kwietnia 2015, 01:39

wydaje mi się,że okna PCV nie ustępują drewnianym pod względem estetyki i właściwości izolacyjnych. my mieszkaniu mamy takie od firmy www.wesa.pl ze Szczecina. są trwałe,eleganckie i ładnie się prezentują.

Zgłoś | Cytuj | Link

26 kwietnia 2015, 10:57

Jeżeli poszukujesz okien pcv polecamy sprawdzone okna Abakus produkowane w systemach Brugmann /// Salamander. 20 lat doświadczenia i nowoczesny park maszynowy to sprawdzona jakość. Zapraszamy do współpracy klientów z Warszawy.
www.warszawa.pcv-okna.pl

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

27 kwietnia 2015, 08:29

W dzisiejszych czasach okna PCV imitujące drewno wizualnie są właściwie takie same jak drewniane ;) Moim zdaniem są również bardziej praktyczne ze względu na to, że nie trzeba aż tak bardzo o nie dbać. W przypadku drewnianych trzeba raz na kilka lat odświeżać je, malować. PCV wygrywają również tym, że są po prostu tańsze. Sam osobiście mam takie u siebie od 4 lat i złego słowa nie powiem. Zaopatrywałem się w firmie Omnicorp http://www.omnicorp.pl/ i jestem naprawdę zadowolony ;) Mieszkam spory kawałek od nich więc musiałem zapłacić za transport i tutaj duży plus, bo był w fajnej cenie :)

Zgłoś | Cytuj | Link

27 kwietnia 2015, 16:39

Użytkownik jgraniecki napisał: Siostra buduje dom, jest na etapie zakladania okien.
Niestety

pogubila sie w ofertach zupelnie. Drewniane czy pcv?
Przyciemniane

czy nie? itp, itd? Prosze podzielcie sie doswiadczeniami,
moze

dzieki temu uda jej sie na cos zdecydowac

Tutaj masz ciekawe zestawienie:

muratordom.pl/budowa/okna-i-akcesoria/jakie-okna-wybrac-okna -drewniane-czy-okna-plastikowe,111_1717.html

Natomiast jeśli szukasz wykonawców to zapraszamy do tego działu - Okna, parapety i okiennice.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 maja 2015, 11:04

może zdecyduj się na okna www.famix.pl ? ja posiadam te okna u siebie i faktycznie dobrze się sprawują...

Zgłoś | Cytuj | Link

15 maja 2015, 11:32

Ja mam od wielu lat drutexy z pcv i nie mam z nimi żadnych kłopotów. Podstawą jest dobry montaż – jeśli jest przeprowadzony w sposób prawidłowy, nie powinno nic się dziać.

Zgłoś | Cytuj | Link

21 maja 2015, 12:09

My mamy vidoki prestige z luxdomu. W lublinie jest tylko kilka firm, które mają dobre okna. Te wybieraliśmy na podstawie pochlebnych opinii, które przedstawili nam znajomi użytkownicy. Sami użytkujemy od prawie 2 lat i okna sprawują się bardzo fajnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 57 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  4 5 6 7 8  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19416 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 393

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >