offline Porek456 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Stefan68 doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Emilek43 fachowiec
|
Jak najbardziej ;) Prowadzą oni sprzedaż okien topowych producentów, a taże zajmują się ich montażem. Miałem z nimi doczynienia około roku temu, gdy przeprowadzaliśmy się do nowego domu. Wtedy bardzo mi pomogli w wyborze odpowiedniego dla Nas rozwiązania bo postawiliśmy przede wszystkim na jak najlepszy współczynnik przenikania. Wszystko terminowo i bez zakłóceń. W dzień na który się umówiliśmy przyjechali z oknami i od razu zajęli się ich montażem. Pełen profesjonalizm, tyle mogę powiedzieć ;) |
| |
offline Tomek111 fachowiec
|
Ja jestem przede wszytskim za tym, aby wybierać rozwiązania pewne i takie ktore rzeczywiście będa w stanie nam posłużyć dłuższy okres czasu. Gdy ktoś ma okazję to jak najbardziej powinno się, a nawet trzeba korzystać. Ja gdy nadszedł czas na wymianę okien w domu, który otrzmałem w spaktu postanowiłem, że skorzystam z pomocy fachowców. Wielu moich serdecznych znajomych polecało właśnie Anex Okna. Przy podjęciu tej ostatecznej decyzji rzeczywiście bardzo mi pomogli uwzględniając wszystkie wymogi jakie postawiłem. Teraz po montażu jestem zadowolony i też życzę aby innym tak samo udało się wybrać dobre okna w przystępnej cenie. |
| |
Gość: darek1 praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Bordon44 fachowiec
|
Tutaj trudno się nie zgodzić z moimi porzednikami, bo jeżeli chodzi o współpracę z Anex Okna to od razu kojarzy mi się ona bardzo dobrze. Bogata oferta nie tylko okien ale również m.in rolet, czy parapetów. Konkretna obsługa dobrze obeznana w ofercie, dzięki czemu dokładnie pokazali nam tylko ofertę która nas najbardziej interesowała. Co do montażu (my korzystaliśmy z pomocy oddziału z Piaseczna) nic im nie mogę zarzucić, pełen profesjonalizm |
| |
offline andrzej89 fachowiec
|
|
| |
offline Dolny89 inżynier
|
Do ładnych okien pasuje jeszcze zamówić dobrej klasy rolety albo żaluzję. Ja wybrałem rolety z www.dario-biuro.pl. |
| |
offline Eldon32 fachowiec
|
Oczywiście, że warto zwrócic się do nich o pomoc. Bardzo sobie chwalę kontakt z firma Anex Okna i współpracą z zakresu kupna i montażu okien. Rzetelnie podeszli do tematu pomocy w wyborze okien drewnianych do mojego mieszkania oraz transportu i montażu. Sprawnie im poszło, a okna już przeszły test kilku sporych burz i na szczescie nic, a nic nie przeciekają. |
| |
offline Kordiani33 majster
|
|
|
Jakie okna wybrać- opinie Anex
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...
- Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 42 Grupa: Montujemy o... Jeśli system podnoszono-przesuwny, to w grę wchodzi tylko Schuco LivIngSlide. Skrzydła poruszają się lekko i niemal bezgłośnie, a system uszczelek zapewnia maks...