online ![]() Porek456 fachowiec
![]() |
|
Ten post był edytowany przez Porek456 dnia: 13 września 2017, 16:28 | |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: Roofex praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: abbal praktykant |
|
| |
![]() Gość: bolder praktykant |
|
| |
offline ![]() budowniczymichal fachowiec
![]() |
|
| |
Reklamy Google | |
offline ![]() Malezi majster
![]() |
Dla mnie to temat idealnie na czasie, przed zimą muszę wymienić okna w kuchni i w salonie. Ze względu na szczelność i minimalne straty ciepła w domu jestem za oknami PCV, teraz przed gwiazdką z kasą trochę krucho, jednak w takich cenach jak tu https://www.bricoman.pl/drzwi-okna-stolarka/o kna-i-parapety-rolety-karnisze/okna-pcv jestem skłonny kupić. Chciałbym jednak wybrać jakiś oryginalny wariant kolorystyczny- białe ramy okienne to już trochę przeżytek, może odcienie beżu lub brązu? |
| |
![]() Gość: gość praktykant |
W pierwszej kolejności trzeba się rozejrzeć za dobrą firmą, która zajmuje się wykonywaniem okien. Od siebie mogę wam polecić www.okna-dsystem.com.pl ze Stargardu pod Szczecinem. Na ich produktach można polegać. |
| |
offline ![]() Felix85Felix doświadczony
![]() |
Jeżeli szukasz dobrych okien to na pewno znajdziesz je w tej firmie i www.bros.poznan.pl. Firma oferuję również okna aluminiowe o bardzo dobrych parametrach termoizolacyjnych i akustycznych. Oprócz sprzedaży okien firma specjalizuję się nie tylko w sprzedaży okien i drzwi balkonowych, lecz także fasad aluminiowych i aluminiowych systemów przesuwnych okien. |
| |
![]() Gość: fordford praktykant |
A może zastanów się nad oknami z oferty Uni Plast http://www.uni-plast.eu/ ? Te które, zakupiłem od nich, wykonane z PCV to najwyższa jakość, super cena i do tego prezentują się super. Bardzo cieszę się z tego zakupu, który urozmaicił nasz dom. |
| |
![]() Gość: freelove praktykant |
Możesz zainteresować się oknami Profi Line https://profiline.com.pl/ . Zamówiłem je wraz z fasadami i wdzięcznie zdobią one nasz nowo postawiony dom. Okna są wykonane z materiału PCV , który ostatnimi czasy staje się mocno popularny. |
|
Jakie okna wybrać- opinie Anex
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 29 Grupa: Montujemy o... Użytkownik theme napisał: KMT do bardzo dobry trop. Mają sporo udanych serii drzwi. Alternatywnie coś z niższych półek Mar-Tomu do mieszkania w bloku. Do domu r...
- Montaż okien Liczba postów: 100 Grupa: Montujemy o... Szukasz idealnego rozwiązania do swojego wnętrza? Nasze plisy okienne na wymiar to doskonały wybór! Oferujemy produkty o wysokiej jakości w konkurencyjnych cena...
- Drzwi wejściowe,wewnętrzne i bramy garazowe Liczba postów: 36 Grupa: Montujemy o... Jeżeli szukasz takich akcesoriów jak uszczelki z PCW to warto skontaktować się z firmą www.emaplast.com.pl. Firma EMA-Plast od blisko 10 lat zajmuje się produ...
- jakie drzwi? Liczba postów: 632 Grupa: Montujemy o... Wybór odpowiednich drzwi może być wyzwaniem, ale warto pamiętać o kilku kluczowych kwestiach. Jedną z nich jest wykończenie drzwi, które ma wpływ nie tylko na e...
- drzwi stalowe czy drewniane Liczba postów: 502 Grupa: Montujemy o... Czy ja wiem czy się odchodzi od stalówek? Pewnie tak samo jak odchodzi się od ogrzewania gazowego, bo ktoś z Niemiec tak powiedział że teraz gaz jest bee. A jak...