offline Porek456 fachowiec
|
|
Ten post był edytowany przez Porek456 dnia: 13 września 2017, 16:28 | |
| |
Reklamy Google | |
Gość: Roofex praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: abbal praktykant |
|
| |
Gość: bolder praktykant |
|
| |
offline budowniczymichal fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Malezi majster
|
Dla mnie to temat idealnie na czasie, przed zimą muszę wymienić okna w kuchni i w salonie. Ze względu na szczelność i minimalne straty ciepła w domu jestem za oknami PCV, teraz przed gwiazdką z kasą trochę krucho, jednak w takich cenach jak tu https://www.bricoman.pl/drzwi-okna-stolarka/o kna-i-parapety-rolety-karnisze/okna-pcv jestem skłonny kupić. Chciałbym jednak wybrać jakiś oryginalny wariant kolorystyczny- białe ramy okienne to już trochę przeżytek, może odcienie beżu lub brązu? |
| |
Gość: gość praktykant |
W pierwszej kolejności trzeba się rozejrzeć za dobrą firmą, która zajmuje się wykonywaniem okien. Od siebie mogę wam polecić www.okna-dsystem.com.pl ze Stargardu pod Szczecinem. Na ich produktach można polegać. |
| |
offline Felix85Felix doświadczony
|
Jeżeli szukasz dobrych okien to na pewno znajdziesz je w tej firmie i www.bros.poznan.pl. Firma oferuję również okna aluminiowe o bardzo dobrych parametrach termoizolacyjnych i akustycznych. Oprócz sprzedaży okien firma specjalizuję się nie tylko w sprzedaży okien i drzwi balkonowych, lecz także fasad aluminiowych i aluminiowych systemów przesuwnych okien. |
| |
Gość: fordford praktykant |
A może zastanów się nad oknami z oferty Uni Plast http://www.uni-plast.eu/ ? Te które, zakupiłem od nich, wykonane z PCV to najwyższa jakość, super cena i do tego prezentują się super. Bardzo cieszę się z tego zakupu, który urozmaicił nasz dom. |
| |
Gość: freelove praktykant |
Możesz zainteresować się oknami Profi Line https://profiline.com.pl/ . Zamówiłem je wraz z fasadami i wdzięcznie zdobią one nasz nowo postawiony dom. Okna są wykonane z materiału PCV , który ostatnimi czasy staje się mocno popularny. |
|
Jakie okna wybrać- opinie Anex
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...
- Drzwi balkonowe przesuwane? Liczba postów: 42 Grupa: Montujemy o... Jeśli system podnoszono-przesuwny, to w grę wchodzi tylko Schuco LivIngSlide. Skrzydła poruszają się lekko i niemal bezgłośnie, a system uszczelek zapewnia maks...