Jakie okno dachowe?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

15 października 2008, 15:41

Zgadzam sie: good 0 bad

Jest jakaś firma od okien dachowych, której produkty możecie polecić śmiało i bez wstydu że to właśnie wy je polecaliście?

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

6 lipca 2010, 17:02

Polecam firmę FAKRO.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 lipca 2010, 14:18

Zgadzam się z przedmówcą okna warte polecenia produkowane są przez Fakro. Ich okna dachowe są trwałe, funkcjonalne i rzadko słyszy się aby ktoś narzekał na coś innego niż ich cena :) Niestety najczęściej cena= jakość

Zgłoś | Cytuj | Link

12 czerwca 2015, 06:53

a wstawiacie na poddasze 1 okno czy więcej?

Zgłoś | Cytuj | Link

15 czerwca 2015, 09:40

a sprawdzaliście okna od http://www.hsjplus.pl/ ? z tego co wiem, to można zrobić okna w niestandardowym kształcie (trapezu bądź koła). akurat takie rozwiązanie dobrze by się sprawdziło na poddaszu

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 czerwca 2015, 14:45

Ja polecam innowacyjne docieplenie aerogelowe o grubości jedynie 1mm co likwiduje mostki termiczne i zimne punkty kondensacji wody likwidując grzyba i pleśń oraz docieplając .
tak działa ta masa na płycie grzewczej pokrytej 1 mm tego izolatora plus dwie kostki lodu
https://www.youtube.com/watch?v=nLxCE_97Qmw

więcej o tym izolatorze na
www.izolacje-docieplenia.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

18 czerwca 2015, 22:10

Użytkownik molesciakdebesciak napisał: Jest jakaś firma od okien dachowych, której produkty
możecie polecić śmiało i bez wstydu że to właśnie wy
je polecaliście?

Jeśli pcv to lepiej żeby było to wykonane przez Nylonbor. Mają już niezłą renomę przez te wszystkie lata.

Zgłoś | Cytuj | Link

6 lipca 2015, 19:16

ja planuję wstawić dwa okna dachowe, ale to zależy też od powierzchni poddasza, okien itp., zdecydowałem się na okna dachowe Velux u http://www.jak2002.pl/ Olsztyn

Zgłoś | Cytuj | Link

7 sierpnia 2015, 13:44

mozna tez po prostu przeskanować kamerą termowizyjną, taką jak tu http://www.ects.pl/produkty/c136_termowizja_k amery-termowizyjne_budownictwo-i-energia-odnawialna/p230_1-f lir-i3-i5-i7 - lub zamówic takie badanie pomiarowe i miec jak na dłoni gdzie i czy w ogóle są jakieś niedoróbki, które mogą rzutować na przyszłość w zakresie szczelności.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 sierpnia 2015, 18:43

zgadzam się, że firma fakro jest bardzo dobra, brat kupował ostatnio velux i też chwilił, u nas w szczecinie kupowałem okna ofakro w sklepie www.fenti.pl mają poważne podejście do klienta i są terminowi

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19415 użytkowników

Użytkownicy online (2)

gości: 155

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >