Jakie okno dachowe?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

6 marca 2018, 09:01

Zgadzam sie: good 0 bad

Bardzo dobre okna dachowe oferuje firma www.uni-plast.eu Sam zdecydowałem się na zakup okien dachowych od nich i była to dobra decyzja. Są sprawdzonym producentem okien, więc polecam wam przyjrzeć się ich ofercie.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

19 marca 2018, 22:37

Może okna pvc drutexa? Czołowy producent, chyba każdy słyszał o jego produktach. Okna wysokiej jakości w dobrych cenach, szczelne, mocne. Zastanawiałem się jeszcze nad Oknoplastem, ale postanowiłem zaufać drutexowi, który sprawdzał się świetnie również mojemu szwagrowi i nie żałuję, naprawdę dobre okna.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

28 maja 2018, 14:02

Polecam w Radomsku stolarkę Okno Plusa na Krasickiego. Fajna obsługa, zawsze sobie tutaj małą pogawędkę utnę, umieją doradzić w sprawach bardziej technicznych, montażowych itp. Korzystamy przy różnych inwestycjach z ich okien i konstrukcji przesuwnych, trzymają dobry poziom jakości już od wielu lat.

Zgłoś | Cytuj | Link

20 czerwca 2018, 09:57

Ja okna dachowe do swojego domu zakupiłem od firmy www.e-oknadachowe.pl Na ich stronie możecie zapoznać się z ich szeroką ofertą. Zakup okien przez Internet trochę mnie niepokoił, jednak ta firma podchodzi do tego bardzo profesjonalnie.

Zgłoś | Cytuj | Link

17 lipca 2018, 12:04

W przypadku okien dachowych trzeba się dobrze zastanowić nad ich wyborem, bo nie powinno się kupować byle czego. Warto poczytać poradnik na ten temat: www.celnie.pl/wybor-okien-dachowych-na-poddas ze-na-co-zwracac-uwage i zorientować się w tej kwestii lepiej, by potem było nam łatwiej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

23 sierpnia 2018, 14:32

Jeżeli poszukujecie odpowiednich okien dachowych to polecam wam zajrzeć na stronę www.e-oknadachowe.pl Jest to internetowy sklep z oknami dachowymi. Posiadają bardzo szeroką ofertę i dobre ceny.

Zgłoś | Cytuj | Link

15 stycznia 2019, 15:50

Jak okna dachowe to tylko od firmy[url] www.dachlux.pl. Oprócz okien dachowych w firmie Dachlux dostaniemy : dachówki blaszane, ceramiczne, betonowe, systemy odwadniania,termoizolacja oraz akcesoria.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 kwietnia 2019, 11:06

ja sądzę, że nie ma nic lepszego niż decyzja o zakupie okien od http://www.internationalwindows.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

14 czerwca 2019, 18:04

Moge zostawić Ci namiar na hurtownię pokryć dachowych. Nazywają się Ambit http://www.ambit.gda.pl . Swego czasu zamawiałem od nich dachówkę i okna dachowe właśnie. Jeżeli chodzi o wybór to jest wręcz ogromny. Na bank znajdziesz coś dla siebie. W razie w pomogą z wyborem.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 kwietnia 2020, 14:19

My okna dachowe, ale też wszystkie pozostałe mamy z firmy Geo-Mont (kupione w Białymstoku) https://geomont.pl/oferta/. Okna są szczelne, mają dobre właściwości i kupiliśmy je w atrakcyjnej cenie. Ich oferta jest zdecydowanie godna uwagi, wiec tym bardziej polecam.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 5 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  2 3 4 5  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 109

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >