Stron: 11 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸
Gość: Basza praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Jacpat praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
offline Wojtek.Pilowski praktykant
|
Ja wybierałem dla rodziców światło do ogrodu i postawiłem na takie lampy solarne http://pro-sun.com.pl/lampy-solarne/, bo rodzice chcieli wprowadzić nieco ekologii do swojej przestrzeni. Widziałem, że lampy dają radę oświetlać nawet duże powierzchnie, co jest dużą zaletą przypadku naszego ogrodu. Póki co rodzice nie zgłaszali problemów, więc chyba wszystko działa jak należy. Wcześniej nie mieliśmy styczności z takimi urządzeniami, dlatego szukaliśmy kogoś kto nam wytłumaczy jak to działa. I się udało! Już teraz wiemy, gdzie szukać wskazówek. No i nie boimy się nowych rozwiązań, bo wiadomo, zawsze najgorsze są początki. |
| |
Gość: sunshine praktykant |
z takich lamp do ogrodu to mnóstwo pomysłów , jest na lumenpro .pl . Wgl bardzo dużo lamp jest dostępnych od ręki , termin realizacji wysyłki jest dosyć szybki . Poza tym ja np jak kupowałam lampy tutaj to miałam zamówienie powyzej 100 zł i nic niepłaciłamw tym momencie za przesyłke . |
| |
offline Sarge fachowiec
|
Nie przesadzajcie z tymi cenami z lampy, za 10 zł to nie wiem co Wy macie w tych ogrodach. Ekskluzywne lampy ogrodowe wcale nie kosztują aż tak dużo, a różnica jest ogromna, spora oferta jest tutaj - http://www.lampa-lampy.pl/lampy-ogrodowe/ oczywiście kwestia kto i czego oczekuje od tych lamp, ale oszczędność może nam dość szybko wyjść gdzieś bokiem. |
Ten post był edytowany przez Sarge dnia: 21 maja 2016, 19:13 | |
| |
Reklamy Google | |
offline AlluxLed.pl inżynier
|
|
| |
Gość: Green Solutions praktykant |
Wybór jest rzeczywiście ogromny.. nie każdy może się w
tym wszystkim odnaleźć. Dla najbardziej niezdecydowanych
polecamy publikację na naszym blogu - są tam wymienione
podstawowe typy oświetlenia. Być może okaże się
pomocne: |
| |
Gość: Olgaka praktykant |
|
| |
offline YurekJerzy praktykant
|
tez wlasnie szukam takich fajnych lamp do ogrodu. Zona to wszystko fajnei pourzadzala, ladnie wyglada, ale brakuje takiej kropki nad i. Slyszalem, ze niektore lampy sa nie tylko tanie, ale tez naprawde efektownie sie prezentuja. Na tym sklepie lumpen takich nie znalazlem. A moze macie jeszcze jakies inne propozycje? Wiadome, kasa jest wazna, ale najbardziej mi zalezy na super designie |
| |
offline Mnlkpoi praktykant
|
|
|
Stron: 11 ▾ ◂◂ ◂ 5 6 7 8 9 ▸ ▸▸