offline nezi5 fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gabibi inżynier
|
swój wybór musisz poprzeć kilkoma szczegółami. Jeśli
to duży pokój, to możesz postawić lampę przy fotelu.
Nada klimat miejscu, ale zajmuje powierzchnię chcąc nie
chcąc... Jeśli natomiast nie masz jej za wiele, wybierz
kinkiet. Teraz wybór jest naprawdę spory. |
| |
Reklamy Google | |
offline justyna85 fachowiec
|
|
| |
offline nezi5 fachowiec
|
|
| |
offline dommin doświadczony
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline balbinka majster
|
|
| |
offline Argi praktykant
|
|
| |
offline wubin praktykant
|
|
| |
offline Doradca IKEA-Warszawa doświadczony
|
|
| |
offline olampa majster
|
Przedstawiam Lampkę Fullflex Led jest to solidna lampka
diodowa do czytania, do pracy przy komputerze.Atutem tej
lampki jest niskie zużycie energii.Ma bardzo długie ramię
wychylne ,dzięki czemu oświetli nam dużą powierzchnię
do pracy. Może nam służyć zarówno jako oświetlenie w
domu jak również oświetlenie w biurze/ miejscu pracy. |
|
Jakie oświetlenie wybrać?
«
Powrót do grupy: Oświetlenie wnętrz
Ostatnio na forum
- Jaka lampa do salonu? Liczba postów: 37 Grupa: Oświetlenie... Wszystko co potrzebne do wystroju domu lub jego wyposażenia znajdziesz w tym sklepie https://gdonline.pl/UpFun/pr/88 Jest to azjatyckie centrum handlowe więc w....
- barek i alkohole Liczba postów: 57 Grupa: Oświetlenie... Czy ktoś może polecić sprawdzone miejsce w Warszawie, gdzie można skorzystać z profesjonalnego odtrucia alkoholowego? Zależy mi na bezpieczeństwie i profesjonal...
- czy takie lampy są znów modne Liczba postów: 112 Grupa: Oświetlenie... Mega interesujące lampy drewniane widziałem tutaj: https://eco-deco-art.pl/lampy/. Lampy jednak bardzo nietypowe i robione ręcznie na zamówienie. Cena jednak wy...
- OBZOR - włączniki i gniazda Liczba postów: 24 Grupa: Oświetlenie... Niestety ja póki co jeszcze tych rozwiązań nie znam ale za to chcę powiedzieć, że całkiem istotną sprawą jest to aby wiedzieć również jak ważną sprawą jest to a...
- Świetliki dachowe Liczba postów: 4 Grupa: Oświetlenie... Rownież szukam opinii na temat takiego systemu doświetlania pomieszczeń. W najbliższym czasie będę musiał podjąć decyzję - inwestować w coś takiego, czy odpuści...