Jakie płytki na podłogę?

« Powrót do grupy: Wykańczamy budynek

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

13 lutego 2015, 18:27

Zgadzam sie: good 0 bad

Hej ;) Czy znacie jakiś dobry sklep, w którym można kupić płytki na podłogę? Ten sklep, który podlinkowałem ma w sumie całkiem fajną ofertę, ale chciałbym jeszcze jakieś, żeby mieć większy wybór :)

Ten post był edytowany przez wrona001 dnia: 14 kwietnia 2015, 12:21
Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

17 lutego 2015, 17:25

Jeszcze większy wybór? A czego dokładnie szukasz, bo z tego co widzę to płytki chyba z tej wyższej półki. Poza tym najpierw wybierz płytki, porducenta a potem szukaj sklepu.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

21 lutego 2015, 17:12

Zależy jakich szukasz. Jesli nie masz jeszcze sprecyzowanego producenta to lepiej przmyśl wszystkie opcje. Np. kamień naturalny całkiem dobrze sprawdza się w przedpokojach i na podłogach w kuchni i łazience. Więc może jeszcze sie zastanów nad zakupem.

Zgłoś | Cytuj | Link

2 marca 2015, 23:10

ja u siebie mam jasna terakotę. Plytki kupowałam tu http://ceramik.info.pl/nasza-oferta/ . maja w tym skepie spory wybór i na pewno znajdziesz coś dla siebie. Mysle ze terakota to rozsadne rozwiązanie. Nie drogie a i funkcjonalne.

Zgłoś | Cytuj | Link

11 marca 2015, 14:41

Paradyż ma piękną kolekcję z liśćmi bambusa, ja i koleżanka mamy łazienki wykonane właśnie z tych płytek i prezentują się na prawdę wyśmienicie :)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

22 marca 2015, 09:10

zgadzam się ze kamien jest lepszym rozwiązaniem niż plytki. Trwalszy i łatwiejszy w utrzymaniu czystości. Sama u siebie w korytarzu, kuchni i salonie mam kamienna podłogę z granitu akurat która robił mi kamieniarz http://www.kamieniarzguzik.pl/ .

Zgłoś | Cytuj | Link

21 kwietnia 2015, 13:05

Kamień na podłogę? Moim zdaniem nie bardzo i jeżeli już to zdecydowanie dobrej jakości płytki które są równie ładne,kwestia wyboru odpowiedniej wersji kolorystycznej,nic więcej.

Pozdrawiam www.SprytnyMajsterkowicz.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

4 maja 2015, 15:23

Jeżeli podłoga będzie podgrzewana to nie ma znaczenia czy położymy tam kamień czy płytki,kamień ozdobny będzie się na pewno prezentował bardzo oryginalnie,macie może przykłady takich aranżacji?

www.KamilaMeble.pl

Zgłoś | Cytuj | Link

26 maja 2015, 12:23

Ja wiem tylko, że kupując w dużysz marketach bardzo sie przepłaca, szukaj płytek w centrach łazienek itp

Zgłoś | Cytuj | Link

27 maja 2015, 11:48

Poza tym jednak w specjalistycznych sklepach, bo jest i wybór większy. A czy plytki czy kamień? Myślę, że tu decyzja jest indywidualna i zależna od gustu. My wybraliśmy do salonu płytki, proste. Z resztą jeśli szukasz czy to wzorów kamiennych i drewnianych to warto zerknać na kolekcje z ceramstic. I płytek nie ma się co bać na podłodze.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 3 ▾ Skocz do strony
1 2 3  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Architekt Liczba postów: 5 Grupa: Wykańczamy... Moja przygoda ze spinmama zaczęła się zupełnie przypadkiem - widziałem ich reklamę w tramwaju w Poznaniu. Początkowo myślałem, że to kolejna platforma, która ob...
  • gra online Liczba postów: 1 Grupa: Wykańczamy... Mój wujek z Lublina, który gra od lat w różne gry, polecił mi plinko. Na początku nie widziałem w tym nic specjalnego, ale im dłużej gram, tym bardziej mi się p...
  • Sklep internetowy Liczba postów: 244 Grupa: Wykańczamy... Ostatnio trafiłam na tę pomadkę i to był strzał w dziesiątkę! Ma super kremową konsystencję, a kolor pięknie podkreśla usta. Nie wysusza, nie zbiera się w załam...
  • Mobilna wulkanizacja Poznań Liczba postów: 6 Grupa: Wykańczamy... To ja dla odmiany mogę wam podpowiedzieć- gdzie możecie kupić solidne opony motocyklowe i do wszelkich innych pojazdów... A dokładnie chodzi mi...
  • osuszacz przemysłowy w dobrym stanie -tanio Liczba postów: 4 Grupa: Wykańczamy... Z rodziną postanowiliśmy w ferie polecieć do Dubaju, dzieciaki chciały na Burj Khalifa, no to musiałem coś ogarnąć. Szukałem strony, gdzie kupię bilety bez zami...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19694 użytkowników

Użytkownicy online (1)

gości: 157

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >