offline cocolatte praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline gosiab kierownik
|
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: mama praktykant |
|
| |
offline GoldenZone majster
|
|
| |
offline bestyjon majster
|
Ja słyszałem pozytywną opinię, znajomi mają od nich okna już 3 rok i sa bardzo zadowoleni,a jak mieli dylemat z tym jak zakonserwować okna na zimę to podobno wszystko wytłumaczyli i dali jakieś próbki preparatów, które starczyły akurat na konserwację i nie musieli kupować hehe |
| |
Reklamy Google | |
offline Budowlaniec24 inżynier
|
jeśli kupować rolety to od razu z mechanizmem. |
| |
Gość: kokpit praktykant |
no tak, trzeba dokładnie wszystko sprawdzić, zanim się postawi na odpowiednie rolety i firmę, sama się zastanawiam nad tym, czy nie zamontować sobie rolet zewnętrznych, bo czasem słońce daje m się nieźle we znaki, myślałam nad roletami firmy wimarol, bo oferta wygląda bardzo ciekawie, a ktoś z was miał może takie rolety i podzieli się ze mną doświadczeniami?? |
| |
offline Czerwiak_pl praktykant
|
|
| |
offline Stella majster
|
|
| |
Gość: Gerad praktykant |
Powiem wam jak jest rolety muszą mieć długą gwarancję Bo po pracach budowlanych i wykończeniowych zanim się sprowadzimy i zaczniemy rolety użytkować mija dwa lata i jest praktycznie po gwarancji .O tym większość producentów rolet wie i wypycha słaba jakośc bo i tak z reklamacją Klient przyjdzie po gwarancji .Dobre rolety to minimum 5 lat gwarancji .A rolety Portosa ty bym sobie nawet oborze nie dał zamontować za darmo . |
|
Jakie rolety?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
- Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...