offline januszko fachowiec
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline Karmel praktykant
|
|
| |
Reklamy Google | |
offline rolety praktykant
|
Najlepsza firma sprzedająca rolety to Sobimex. Na prawdę warta polecenia. Wykonywałem bardzo wiele zamówień na rolety różnego rodzaju: poziome, pionowe, zewnętrzne. Nigdy nie zawiodłem się. Pełen profesjonalizm. Oferują stały serwis i pełną gwarancję na swoje wyroby. Szczegóły: www.sobimex.pl |
| |
offline tomzal praktykant
|
|
| |
Gość: rysio praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
Gość: Marucha praktykant |
|
| |
offline worktravel doświadczony
|
Gwarancja zależy od firmy w której kupujesz. Niektóre firmy nakładają różna gwarancje na swoje produkty (np: na jeden rolety 1 rok na inne dwa lata), jeszcze inaczej na automatykę do rolet. Trzeba też pamiętać, że aby mieć gwarancje trzeba robić regularne przeglądy, zwykle za opłatą (około 100 - 200 złotych za przegląd). |
| |
Gość: karolina31 praktykant |
|
| |
offline marek.bit doświadczony
|
Jakie są zalety rolet elektrycznych, o których tutaj
piszecie? Można wybrać dla siebie rolety w różnej
kolorystyce, jak to wygląda? Gdzie tak naprawdę znajdą
one zastosowanie? |
| |
Gość: marko praktykant |
wejdz na moja stronęwww.serwisrolet.pomorze.pl i sobie poczytaj od początku z czego i jak i po co maja zastosowanie rolety może coś ci pomogę.. |
|
Jakie rolety?
«
Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi
Ostatnio na forum
- Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
- Montaż okien Liczba postów: 92 Grupa: Montujemy o... W kwestii dobrych i solidnych, wytrzymałych okien wysokiej jakości, to warto zwrócić uwagę także na nasze kolekcje które znajdziecie na ODB.com.pl w razie pyta...
- JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
- Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....
- drzwi do mieszkania Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Ciekawa rzecz mnie ostatnio spotkała patrząc pod katem w/w tematu ze zdalnym dostępem lub kontrolą dostępu. Dostałem zamówienie na 5 sztuk drzwi z Wikędu do 5 d...