Jakie rolety?

« Powrót do grupy: Montujemy okna i drzwi

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

24 lipca 2014, 11:35

Zgadzam sie: good 0 bad

Ja zamontowałem u siebie plisy wrocław. Chyba najlepszy rodzaj żaluzji jaki dotychczas miałem. Dom się nie nagrzewa i jest też o wiele bezpieczniej.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

29 lipca 2014, 23:06

Roletex też ma fajne plisy. Ładnie wyglądają, ale ja wolę rolety.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

31 lipca 2014, 21:47

Ja również wolę rolety. Co do samej firmy to też mam od nich rolety. Są bardzo dobre i ładnie wyglądają. Nie mamy z nimi żadnych problemów.

Zgłoś | Cytuj | Link

1 sierpnia 2014, 15:35

Koniecznie sprawdźcie ten artykuł, idealnie wpasowany w tematykę http://krispol.pl/nowoczesna-automatyka-do-ro let-zewnetrznych-jak-to-dziala/?lang=pl

Zgłoś | Cytuj | Link

3 sierpnia 2014, 20:05

Witaj,
Ja Ci polecam rolety zewnętrzne. Dobrze chronią przed temperaturą, są wygodne w zasuwaniu. Ja moje rolety kupiłem w tym sklepie, który gorąco polecam za profesjonalne doradztwo.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

13 sierpnia 2014, 09:51

Racja, rolety zewnętrzne wrocław są dobrym rozwiązaniem. Nie mam z nimi większych problemów.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2014, 16:03

Warto mieć rolety i wewnętrzne i zewnętrze. Z tego co wiem to Roletex ma rozwiązania systemowe - czyli, że można zakupić jednocześnie oba rodzaje rolet + np. moskitierę.

Zgłoś | Cytuj | Link

16 sierpnia 2014, 16:25

ja mam w calym domu rolety zewnetrzne (parter i poddasze). Zamontowalem nawet na poddaszu (znalazlem dobre w http://www.dachlux.pl/) bo lepiej chuchac na zimne - teraz zlodzieje sa zbyt pomyslowi

Zgłoś | Cytuj | Link

6 września 2014, 22:06

Użytkownik Gość: kacper432 napisał: Warto mieć rolety i wewnętrzne i zewnętrze. Z tego co
wiem to Roletex ma
rozwiązania systemowe - czyli, że można zakupić
jednocześnie oba rodzaje rolet + np. moskitierę.

Ja nie wyobrażam sobie życia bez rolet i moskitier. To jest naprawdę bardzo praktyczne.

Zgłoś | Cytuj | Link

10 września 2014, 10:51

No tego roku to rzeczywiście przetrwanie tych upałów bez rolet i moskitier byłoby nie możliwe. My mieliśmy rolety dzień-noc z Sobimexu i w domu było zdecydowanie chłodniej jak były zasłonięte.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 15 ▾ Skocz do strony
◂◂  ◂  3 4 5 6 7  ▸  ▸▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• Jak zdobyć prawo jazdy? Liczba postów: 5 Grupa: Montujemy o... Najlepiej zapisać się do dobrej szkoły jazdy takiej jak Zdaj Prawko z Poznania i nauczyć się wszystkiego od podstaw pod okiem doświadczonych instruktorów.
  • Montaż okien Liczba postów: 93 Grupa: Montujemy o... Jakiej firmy macie okna?
  • Żaluzje okienne Liczba postów: 21 Grupa: Montujemy o... Powiem wam, że ja nad wszystkim długo myślałam i porównywałam już najróżniejsze oferty i póki co, szczerze mówiąc najbardziej mnie przekonuje ofer...
  • JAKIEJ FIRMY DRZWI ZEWNĘTRZNE? Liczba postów: 517 Grupa: Montujemy o... Ciekawa oferta tylko mało konkretów w tym GreenStepie. Porta, DRE, Pol-Skone - OK jest w czym wybierać. Vikkingi to nisza ale OK jakościowo. Wikęd konkurencji n...
  • Drzwi wewnętrzne Liczba postów: 380 Grupa: Montujemy o... Wybierając drzwi do wnętrza warto byłoby nie tylko patrzeć na wygląd, ale również na jakość wykonania. Sam teraz zastanawiam się nad drzwiami do swojego domu i....

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19417 użytkowników

Użytkownicy online (3)

gości: 307

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >