Jakie sa naprawde okna MILEWSKI ?

« Powrót do grupy: Technologie i materiały

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

28 czerwca 2010, 10:42

Zgadzam sie: good -1 bad

Sama jestem w posiadaniu okien tej firmy. Jestem bardzo zadowolona gdyż wiem iż są one wykonane z najwyższej jakości drewna. Wiem za co zapłaciłam ;)

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 lutego 2015, 11:53

Zgadzam sie: good 0 bad

Witam serdecznie, jestem posiadaczem okien od Milewskiego, kupiłem 26 okien do mojego domu, z mojego polecenia brat również skorzystał ze stolarki Milewskiego w 2010 roku kupując komplet stolarki - do tej pory okna prezentują się bdb, pożądne drewno bez uszczerbków oraz lakier bez zastrzeżeń, żona bardzo martwiła się, że lakier będzie się złuszczał, serwisanci wykonali tylko podstawową regulację i to tyle. Polecam

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

20 lipca 2015, 15:46

Witam, zamówiłam okna Milewski - kolor lazur teak, okna i drzwi do dziś są bdb stanie, po montażu drzwi zewnętrznych przyjechał serwis, dokonał regulacji i jest ok.
Mąż też jest zadowolony - sprawdził wykonany montaż okiem budowlańca.

Zgłoś | Cytuj | Link

31 lipca 2015, 15:00

Użytkownik nezi5 napisał: Sama jestem w posiadaniu okien tej firmy. Jestem bardzo
zadowolona gdyż wiem iż są one wykonane z najwyższej
jakości drewna. Wiem za co zapłaciłam ;)

nezi5 - podzielam Twoje zdanie, okna są w porządku, nie narzekam. Mogę polecić.

Zgłoś | Cytuj | Link

8 marca 2016, 16:05

Zajmujemy się pracami wykończeniowymi, mieliśmy dwukrotnie kontakt z oknami od Milewskiego, ładnie wykonane, Inwestorzy nie narzekali, tyle mogę powiedzieć.

Zgłoś | Cytuj | Link
Reklamy Google

16 maja 2017, 15:01

Mamy u siebie okna Milewskiego od 2009r., w ubiegłym roku modernizowaliśmy swój dom, w 2016 domawialiśmy 4 okna - możemy polecić, sprawna obsługa i dobre wykonanie.

Zgłoś | Cytuj | Link

13 listopada 2017, 15:05

okna - ok, jakość, obsługa, termin w porządku.

Zgłoś | Cytuj | Link

25 stycznia 2018, 09:27

Mam od nich drzwi i okna - 7 lat - są w porządku. Pozdrawiam

Zgłoś | Cytuj | Link

20 listopada 2018, 14:32

Ja mam bardzo złą opinie o tej firmie. Okna wykonane były niestarannie ,szprosy zamontowane krzywo, po roku odpadały , farba złuszcza się. Właściciel firmy nie chciał rozmawiać o usunięciu usterki. NIE POLECAM !!! Oszust

Zgłoś | Cytuj | Link

21 listopada 2018, 11:55

Użytkownik Gość: WILI napisał: Ja mam bardzo złą opinie o tej firmie. Okna wykonane były
niestarannie ,szprosy zamontowane krzywo, po roku odpadały
, farba złuszcza się. Właściciel firmy nie chciał
rozmawiać o usunięciu usterki. NIE POLECAM !!! Oszust

Serdecznie zapraszam Pana do kontaktu, jeśli Pana problem naprawdę istnieje, ku czemu mam 100% pewność,że nie, gdyż na dzień dzisiejszy żaden nasz Klient nie rości żadnych uwag,co do jakości wykonanej przez nas stolarki :) także uprzejmie stwierdzam, że powyższy wpis jest fikcją :) Miłego dnia.

Zgłoś | Cytuj | Link

Stron: 2 ▾ Skocz do strony
1 2  ▸

Komentarze

Dodaj komentarz

Zarejestruj się przez Facebook

Adres e-mail nie bedzie prezentowany w serwisie budnet.pl

Zaloguj się. Nie posiadasz jeszcze konta w serwisie budnet.pl? Załóż je już teraz w mniej niż minutę.

Kolor:  Rozmiar:

Obrazek nieczytelny? Wygeneruj nowy

Ostatnio na forum

• jak długo trwa budowa domu?... Liczba postów: 576 Grupa: Technologie... Jeśli szukasz miejsca w którym znajdziesz szeroki wybór elementów instalacji hydraulicznych, sanitarnych, techniki grzewczej, a także wyposażenia łazienek to ko...
  • Jakie okna dachowe? Liczba postów: 373 Grupa: Technologie... Czy do takich okien łatwo jest dopasować rolety?
  • agencja Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Dais - https://dais.pl/ to agencja marketingowa, która łączy doświadczenie w social mediach z efektywnymi strategiami performance marketingowymi. Dzięki analizo...
  • Wyposażenie magazynu Liczba postów: 1547 Grupa: Technologie... Potrzebujesz osprzętu do wózków widłowych, który ułatwi Twoją pracę? Zajrzyj do Mipromet. Znajdziesz tam liny stalowe, uchwyty do beczek, trawersy, czy nakładki...
  • wózki widłowe Liczba postów: 4 Grupa: Technologie... Zastanawiasz się nad zakupem przedłużek do wideł, uchwytów do beczek, trawersów, czy lin stalowych? Sprawdź ofertę Mipromet, która oferuje wysokiej jakości ospr...

Czytaj też

Społeczność budnet.pl ma już 19436 użytkowników

Użytkownicy online (4)

gości: 398

Ostatnio dołączyli
Zobacz wszystkich >
Galerie
Zobacz wszystkie galerie >