![]() Gość: ksenom praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Konto usunięte praktykant |
Do produkcji tynków bardzo ważna jest wysoka jakość piasku suszonego. Musi być ze sprawdzonej suszarni gdzie jest właściwie przechowywany. Trzeba też zawsze zwracać uwagę czy jest dostarczony w szczelnym opakowaniu. Ja zamawiam w suszarni Anmar. Używam go też do zapraw murarskich i klejów. |
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: ottonvonpolon praktykant |
|
| |
offline ![]() karolkarolpawlicki inżynier
![]() |
Ja kiedyś korzystałem z oferty firmy ceramot.pl, która dostarczyła mi kruszywo na plac budowy. Bardzo miło wspominam współpracę z nimi bo dostawa była zawsze na czas co do godziny. |
| |
![]() Gość: Tinder dating site praktykant |
|
| |
Reklamy Google | |
![]() Gość: StevenELORS praktykant |
|
| |
![]() Gość: Piotr praktykant |
uważam że rodzaje piasków do tynków są różne polecam market chemko bo mają na miejscu mieszalnię farb i tynków mają duży wybór artykułów budowlanych chemii budowlanej dodatków do aranżacji wnętrz gładzi gipsowych filiżanek talerzy garnków patelni czajników klei silikonowych i wiele innych artykułów mają miłą i fachową obsługę miejscowy transport i stronę www.chemko.com.pl www.chemko.pl |
|
Jakie są rodzaje piasku do tynków
«
Powrót do artykułu: Jakie są rodzaje piasku do... | «
Powrót do grupy: Budowa i remont
Ostatnio na forum
- Informacje na temat wind pasażerskich Liczba postów: 17 Grupa: Budowa i re... W piętrowych budynkach mieszkalnych, biurowych, medycznych muszą znajdować się windy osobowe. I to najlepszej jakości, tak aby działały sprawnie i bezawaryjnie....
- Hala stalowa a murowana – porównanie rozwiązań Liczba postów: 11 Grupa: Budowa i re... Osobiście polecam Wam sprawdzić stronę, na której znajdziecie ofertę nowoczesnej i profesjonalnej firmy AG HALE - hala warsztatowa , która jest producentem najr...
- Jak dobrać kolor okien, drzwi i bramy garażowej Liczba postów: 14 Grupa: Budowa i re... Drzwi stalowe to świetny wybór, ale jeśli chodzi o wnętrza, zdecydowanie polecam drzwi Asilo od Entra. Nowoczesne wykończenie, np. w antracycie, nadaje pomieszc...
- Bramy garażowe – rodzaje i zastosowanie Liczba postów: 7 Grupa: Budowa i re... Jeżeli jesteśmy w temacie bramy garażowej to polecam zgłosić się do profesjonalistów. ja znam taką firmę i jest to bramy tczew i ja zamawiałem u nich taką bram...
- Sprawna praca e warsztacie Liczba postów: 5 Grupa: Budowa i re...